Glumica bi da bude starleta!

Autor:

Nakon niza odličnih i uspešnih uloga, nismo je baš ovako zamišljali...

Glumica Margo Robi ne krije da uživa da gleda britanski rijaliti "Love Island", a sada je otišla korak dalje i otkrila da bi mnogo volela da se nađe u ulozi pobednice najnovije sezone - Deni Dajer.

Deni je ćerka istoimenog glumca Denija Dajera i trenutno jedna od najpopularnijih cica rijaliti sveta.

"Ona je najseksepilnija plavuša na svetu?!" (FOTO)

"Opsednuta sam ćerkom Denija Dajera u 'Love Island'. Njen akcenat je fantastičan. Prvi put kada sam je čula kako priča pomislila sam kako bi to bio super akcenat za nekog lika u filmu i da bi to bilo baš zabavno", otkrila je glumica iz Australije u intervjuu za "London Live".

Novinar ju je onda upitao da li bi prihvatila ulogu mlade Deni u filmu o ovom rijalitiju.

"O Bože", nasmejala se glumica. "Da, 100 odsto bih to prihvatila. Zašto to još uvek nisu smislili? Dođi da radiš sa mnom, imaš sjajne ideje", rekla je ona novinaru.

Robi je već ranije pričala za britanski "Metro" kako se oduševila kada su je učesnici rijalitija pomenuli i istakli da je vole.

"Pre neko veče sam ih gledala i kada su me pomenuli, pogubila sam se! Rekla sam: 'Oni znaju ko sam!'"

Margo je bila nominovana za Oskara u filmu "Ja, Tonja", gde je glumila kontroverznu klizačicu, a proslavila se ulogom pored Leonadra Dikaprija u hit filmu "Vuk sa Vol Strita". Takođe je znamo i volimo i kao "ćaknutu" Harli Kvin u "Suicide Squad" filmu.

Povezano

Sve vesti