"Ja sam Elba, Idris Elba"

Autor:

Najveći nagoveštaj do sada od samog glumca da ćemo ga gledati kao Bonda, Džejmsa Bonda...

"Ja sam Elba, Idris Elba" Foto: Guliver/Getty/Johnny Fidelin

"Idris Elba bi mogao da bude sledeći Bond!", najavila je nedavno producentkinja Barbara Brokoli, dodavši da je došlo vreme da "tamnoputi glumac dobije tu ulogu", a reditelj Antoan Fuku se složio sa njom.

Sada je glumac poslao internet u histeriju kada je na svom Twitter nalogu objavio selfi uz natpis:

Žena ne treba da bude Džejms Bond! (ANKETA)

"Ja sam Elba, Idris Elba", aludirajući na čuveni frazu iz franšize o agentu 007 kada se predstavlja kao "Bond, Džejms Bond".

Na osnovu komentara, jasno je da su fanovi glumca i popularne franšize oduševljeni što ćemo prvi put gledati "crnog Bonda" kada se Danijel Krejg oprosti od uloge u narednom filmu.

Međutim, neki smatraju da je u pitanju samo šala od strane glumca koji namerno provocira reakcije, jer je u sledećem tvitu napisao da "ne verujemo svakoj uzbuni".

Danijel Kreg je prvi put igrao Džejmsa Bonda 2006. godine u "Kasino Rojalu", potom dve godine kasnije u "Quantum of Solace", zatim 2012. u "Skyfall" i 2015. u ostvarenju "Spectar".

Glumac je najavio da će i peti put biti Bond, ali da će to najverovatnije biti poslednji film koji će snimiti na tu temu.

Pevačica s Kosova u novom Bondu? (FOTO, VIDEO)

Danijel je treći najstariji glumac koji je igrao Bonda. Šon Koneri je specijalnog agenta igrao sa 53 u "Never Say Never Again" i Rodžer Mur koji ga je igrao sa 57 godina u "A View To Kill".

Najnoviji film o Bondu, "Bond 25" režiraće Deni Bojl. Film će imati premijeru 8. novembra sledeće godine.

Sve vesti