"Ja sam Elba, Idris Elba"

Autor:

Najveći nagoveštaj do sada od samog glumca da ćemo ga gledati kao Bonda, Džejmsa Bonda...

"Idris Elba bi mogao da bude sledeći Bond!", najavila je nedavno producentkinja Barbara Brokoli, dodavši da je došlo vreme da "tamnoputi glumac dobije tu ulogu", a reditelj Antoan Fuku se složio sa njom.

Sada je glumac poslao internet u histeriju kada je na svom Twitter nalogu objavio selfi uz natpis:

Žena ne treba da bude Džejms Bond! (ANKETA)

"Ja sam Elba, Idris Elba", aludirajući na čuveni frazu iz franšize o agentu 007 kada se predstavlja kao "Bond, Džejms Bond".

Na osnovu komentara, jasno je da su fanovi glumca i popularne franšize oduševljeni što ćemo prvi put gledati "crnog Bonda" kada se Danijel Krejg oprosti od uloge u narednom filmu.

Međutim, neki smatraju da je u pitanju samo šala od strane glumca koji namerno provocira reakcije, jer je u sledećem tvitu napisao da "ne verujemo svakoj uzbuni".

Danijel Kreg je prvi put igrao Džejmsa Bonda 2006. godine u "Kasino Rojalu", potom dve godine kasnije u "Quantum of Solace", zatim 2012. u "Skyfall" i 2015. u ostvarenju "Spectar".

Glumac je najavio da će i peti put biti Bond, ali da će to najverovatnije biti poslednji film koji će snimiti na tu temu.

Pevačica s Kosova u novom Bondu? (FOTO, VIDEO)

Danijel je treći najstariji glumac koji je igrao Bonda. Šon Koneri je specijalnog agenta igrao sa 53 u "Never Say Never Again" i Rodžer Mur koji ga je igrao sa 57 godina u "A View To Kill".

Najnoviji film o Bondu, "Bond 25" režiraće Deni Bojl. Film će imati premijeru 8. novembra sledeće godine.

Povezano

Sve vesti