Nema predaha: DVA rijalitija počinju u septembru!

Autor:

Mislili ste da neko vreme nećete gledati tuče, pljuvanje, "akciju" na televiziji? Prevarili ste se!

52
A- A A+

Septembar će obeležiti početak još jedne rijaliti sezone na domaćoj televiziji.

Zadruga 2, nova sezona Pinkovog projekta sa poznatima, počeće već početkom meseca, a imanje korišćeno za prethodnu sezonu je adaptirano što je koštalo, prenosi domaća štampa, 18 miliona evra!

DA LI JE REALNO: Pobednica Zadruge sada zarađuje hiljade evra kao pevačica!

Domaći mediji prenose da je Željko Mitrović u opremanje novog prostora za čak 45 učesnika uložio astronomsku cifru, a da će se oni baškariti u blizini bazena sa morskom vodom, podvodnih pećina sa "bogatim životinjskim svetom", na raspolaganju će im biti pozorište, ali i svetilište?!

Televizija Pink se pohvalila da će nova "Zadruga" biti "najveći svetski TV projekat".

U sklopu obeležja različitih istorijskih epoha u drugoj sezoni Zadruge, početak 20. veka će obeležiti i ceo vozni park oldtajmera, čiji je od danas Željko Mitrović i vlasnik, saopštio je Pink.

Desetine vozila su danas pristigle u Mitrovićev "Imaginarijum" (kako ga nazivaju na TV Pink), a kako bi što autentičnije prikazali period sa početka 20. veka, učesnici druge sezone voziće upravo oldtajmere.

Na projektu je radilo i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske, Velike Britanije. Prema rečima Željka Mitrovića, ovo je samo jedan kontigent rekvizite iz perioda sa početka 20. veka. U Šimanovcima, gde Pink ima svoje objekte, gradi se i "Kneževina" u kojoj ce živeti skoro 50 Zadrugara.

Mitrovićeva ideja je da u novoj "Zadruzi", napravi kombinacija Venecije, Firence i Monaka, odnosno da pokuša da spoji tri umetničke, arhitektonske i istorijske epohe - početak 16, 20. i 21. veka.

"Željko Mitroviću, ne siluj nas!"

Svega nekoliko dana kasnije, Happy će početi novu sezonu Parova, a ova dva rijalitija će se "izmešati" kada su u pitanju učesnici, pošto će se "poznati" iz Parova naći u Zadruzi, i obrnuto.


Povezano

Sve vesti