Bravo, ćale: Biće na porođaju!

Autor:

Sportisti čekaju bebu, a tata će biti u sali tokom porođaja!

Bravo, ćale: Biće na porođaju! Foto: MN Press

Prvakinja u streljaštvu Ivana Maksimović (28) i košarkaš Danilo Anđušić (27) uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, pošto je uspešna sportistkinja u sedmom mesecu trudnoće.

Par je nedavno otvorio i piceriju u Beogradu, a trenutno se priprema za dolazak bebe, ali i novi ugovor koji bi Danilo trebalo da potpiše.

"Još nismo sigurni gde će nastaviti karijeru, jer postoji nekoliko opcija. Nadamo se da će već u narednih nekoliko dana pregovore privesti kraju jer želim da znam gde ćemo provesti prvu godinu sa našim detetom," rekla je Ivana i otkrila da će Danilo prisustvovati porođaju.

"Kada smo na početku trudnoće pričali o tome, nije bio za, nije mu se dopala ideja da bude u sali jer je mislio da će biti previše uznemiren i da neće moći to stoički da podnese. U međuvremenu je razgovarao sa prijateljima koji su imali to iskustvo i promenio je mišljenje. Meni je drago što želi da bude uz mene, jer znam da će mi podrška značiti, a osim toga, do sada smo delili sve lepe trenutke i želimo da podelimo i najlepši," rekla je Ivana.

Povezano

Sve vesti