Pionirka skandaloznog ponašanja! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Žena koja je iz siromaštva uspela da se probije i postane planetarni simbol danas slavi rođendan.

4
A- A A+

Ne postoji osoba koja nije čula za ženu koja danas puni 60 godina. A davne 1989. godine ona je vladala svetom i sve njene koleginice koje tek pohode svetske scene samo su njene kopije. Nisu ni Ledi Gaga, Bijonse, Britni Spirs, Gven Stefani "izmislile toplu vodu".

Sve je to ona već uradila - slikala se gola, blajhala, skakala, masturbirala u javnosti, ljubila sa drugim ženama, nosila zastave država u kojima gostuje, koketirala je sa crkvom, lomila krstove, podržavala homoseksualce, usvajala decu iz siromašnih država....

Tramp pobesneo: Madona je odvratna!

U pitanju je Madona Luiza Čikone, treće od šestoro dece italijanskog imigranta Silvija i Kanađanke Luize.

Sve je počelo albumom "True Blue" koji je postao najbolje prodavani album jednog ženskog izvođača. Kada je usledio singl "Like A Prayer" svet je potpuno otkačio za njom.

Izvor: YouTube/Warner Bros. Records

"Bila sam buntovnica. Znala sam da želim da budem neko i nešto. U osnovnoj i srednjoj školi bila sam odlična učenica, a 1978. sam odustala od fakulteta i preselila se u Njujork. Otišla sam tamo sa 35 dolara u džepu. Nisam znala nikoga, prodavala sam krofne, živela na kokicama", rekla je za strane medije o sebi Madona, koja je pevačica sa najviše prodatih albuma svih vremena.

Postala je za kratko vreme ikona.

Iznenađenje: Usvojila DVOJE dece! (FOTO)

Devojčice širom sveta su je imitirale, nosile su sve manje odeće, oslobodile su se, želele su ljubav o kojoj je Madona pevala, a pevačica je okarakterisana kao "kraljica bluda i nemorala".

Paparaco fotke zbog kojih će vam se smučiti!

Pesma "Papa Don't Preach" koja govori o maloletnim trudnicama i danas je "sporna", a svojim nastupima, pesmama zadirala je u sve sporne društvene teme, njeni potezi ocenjivani su kao kontroverzni. Nije nailazila na odobravanje, ali su je izgleda baš zbog toga obožavali milioni na svim meridijanima.

Izvor: YouTube/madonna

Sa dolaskom novog milenijuma Madona je počela da spaja neke druge muzičke pravce, a sa albumom "American life" kritikovala ono poslednje što je ostalo - američko društvo.

Danas je Madona majka šestoro dece. Usvojila je četvoro dece iz Afrike, bliznakinje Stelu i Estel, Dejvida i Mersi Džejms.

Pevačica nudi oralni seks! (VIDEO)

Svoje utočište danas je pronašla u Lisabonu. Tamo je smeštena sa decom, bavi se humanitranim radom, promocijom najrazličitijih vidova umetnosti, najčešće avangardnih, novih oblika koji naglašavaju slobodu izražavanja.

In case someone forgot! ♥️#birthday #magic #Marakesh

A post shared by Madonna (@madonna) on

Povezano

Sve vesti