mondo.rs

Glumice koje se valjaju u lovi!

Autor:

Predstavljamo vam deset kraljica Holivuda!

6
A- A A+

Časopis "Forbs" predstavio je listu glumica koje su zaradile najviše novca u protekloj godini, od juna 2017. do juna 2018.

10. Gal Gadot – deset miliona

"Čudesna žena" uživa u uspehu istoimenog filma, snima nastavak i reklamira jednu kozmetičku kuću. Ovo joj je, zahvaljujući svemu tome, prvi put da se našla na ovoj listi.

#fbf party mode with the Jenkins

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

9. Melisa Makarti – 12 miliona

Kraljica komedije ovu sumu je inkasirala od samo dva filma, koja još uvek nisu ni prikazana, u pitanju su "Happytime murders" i "Can you ever forgive me".

8. Kejt Blančet – 12,5 miliona

Najveći deo ove sume dobila je zahvaljujući filmu "Tor: Ragnarok", a ostatak je honorar od predstojećeg "Kuća sa satom u zidu".

Izvor: YouTube/AccessHollywood

7. Džulija Roberts – 13 miliona

Film "Čudo" postao je globalni hit i doneo Džuliji najveći deo prihoda u poslednjoj deceniji! Ovaj iznos uvećali su zarada od ranijih ostvarenja, ali i reklamiranje kozmetičkih proizvoda.

6. Mila Kunis – 16 miliona

Pozajmljuje glas Meg u hit seriji "Family guy", krajem 2017. film "Božić loših mama" bio je bioskopski hit, a honorar za komediju "Špijun koji me je šutnuo" dobila je unapred.

Mila sasvim iskreno: Ispala sam đubre!

Press day for @spywhodumpedme

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

5. Ris Viterspun – 16,5 miliona

Dugo najavljivani film "A wrinkle in time" je razočarao na blagajnama, ali je Ris unapred uzela lovu za drugu sezonu "Nevinih laži", i to milion po epizodi!

Hold on! It’s only Wednesday???

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

4. Dženifer Lorens – 18 miliona

Ugovor sa kozmetičkom kućom i "X Men" serijal podigli su Dženifer na ovoj listi, uprkos činjenici da njeni filmovi "Mama!" i "Izdaja" nisu bili uspešni na blagajnama.

3. Dženifer Aniston – 19,5 miliona

Najveći deo svoje godišnje zarade, "Rejčel" dobija reklamirajući sve i svašta, od flaširane vode, preko aviokompanija… Očekuje se da će sledeće godine biti još više pozicionirana, pošto će navodno za seriju koju snima Apple dobijati 1,25 miliona po epizodi.

2. Anđelina Džoli – 28 miliona

Specijalna izaslanica UN za pitanja izbeglica debelo naplaćuje svako pojavljivanje na filmu! Iako se žalila da ne dobija alimentaciju od Breda Pita, Anđelina je, prema pisanju "Forbsa", samo za snimanje drugog dela "Grdane" dobila najveći deo ove cifre.

Anđelina u frci na sudu!

It's bring your mom to work day on the #Maleficent2 set!!!!! ✌

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

1. Skarlet Johanson – 40,5 miliona

"Crna udovica" Marvelovog univerzuma je čak četiri puta povećala svoju zaradu u odnosu na prethodnu godinu! Svaka čast, Skarlet!

Skandal: Oterali je iz novog filma!

Povezano

Sve vesti