Polemika na Voždovcu: "Sedmica vređala moje crnce"

Autor:

"Celu utakmicu je mali provocirao i vređao mene, i moje crnce, nazivao ih je majmunima", rekao je Dragan "Recko" Antić o incidentu na kraju meča protiv Voždovca kada je isključen njegov fudbaler...

19
A- A A+

Izvor: YouTube/Superliga


Voždovac je pred svojm navijačima na krovu "TC Stadion" savladao Dinamo iz Vranja (2:0), a nakon susreta je došlo do svađe između igrača koja je potrajala nekoliko minuta.

Umešao se i trener gostiju Dragan Antić, pokušao da razdvoji igrače, pa i sam, iznerviran, ušao u polemiku sa klupom Voždovca...

Nije do kraja bilo jasno zbog čega je došlo do nesuglasica nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, da bi arbitar posle višeminutnog guranja pokazao crveni karton Milošu Antiću, fudbaleru koji nije ni ulazio u igru na ovom susretu, dok od "zmajeva" niko nije upisan u beležnicu.

Trener "Recko" Antić bio je nezadovoljan partijom svoji igrača, posebno zbog toga što su ponovo primili gol iz prekida, a samu "gužvu" je pokušao da objasni na konferenciji za medije.

"Neko od naših igrača je otišao tamo s publikom, a iskomplikovao je mali 'sedmica' iz Voždovca (Borko Duronjić, prim. aut.) koji je došao da brani publiku.Tu je nastao ceo cirkus, celu utakmicu je mali provocirao i vređao mene, i moje crnce, nazivao ih je majmunima! Ne znam šta je sudija gledao".

"Dobio je žuti karton, ali celu utakmicu je provocirao sve živo. Ne znam da li je bio nervozan, ne znam šta je po sredi, takav bezobrazluk dugo nisam video", dodao je Antić.

Trener "zmajeva" Branko Vojinović stao je u zaštitu svog igrača.

"Ne bih komentarisao suđenje, ali teška optužba za Duronjića da je crne igrače nazvao majmunima. Siguran sam da to nije uradio. Koliko verujete svojim, toliko i ja mojim igračima. Ni sa tribina se nije nešto čulo što bi povredilo nekoga u Dinamu, korektno smo ušli u ovaj meč i siguran sam da to Duronjić nije rekao", naveo je Vojinović nakon čega je došlo do male polemike dva trenera, odnosno Antić je pokušavao da dodatno objasni svoje navode.

Pogledajte od 3:51 ovog snimka...

Izvor: YouTube/Superliga

Povezano

Sve vesti