Srbin uhapšen u Kanu! Živeo na visokoj nozi

Autor:

Državljanin Srbije koji se smatra prevarantom međunarodnih razmera uhapšen je u Francuskoj.

11
A- A A+
bazen, bazeni, hotel, odmor, letovanje, luksuz, leto Foto: MONDO/Dragana Todorović

Uhapšen je nakon što je pokušao da jednom južnokorejskom državljaninu u zamenu za dva miliona evra u bitkoinu da falsifikovane novčanice, saopštili su danas izvori bliski pravosudnim organima.

Srpski državljanin čiji identitet nije saopšten, saslušan je u sudu u Nici i protiv njega je podignuta optužnica za prevaru u organizovanoj bandi, rekao je Frans presu njegov advokat Žerar Budu, i dodao da je njegov klijent u pritvoru dok se za njegovim saučesnikom još traga.

Velika sajber prevara: Uhapšen i Srbin!On je uhapšen 13. avgusta u jednom luksuznom hotelu u Kanu, gde je boravio neko vreme i živeo na visokoj nozi, vozeći luksuzni automobil sa ručnim satom od oko 100.000 evra.

Srbin napravio haos, drma se francuska carina!


Žrtva je južnokorejski preduzetnik, vlasnik jedne kompanije bitkoina, sa sedištem u Singapuru. On je podneo žalbu 30. jula nakon što je primetio da je dobio fasifikovane novčanice od 500 evra.

Preduzetnika su pre transakcije vrbovali muškarci predstavljajući se kao investitori i nagovarali ga da uđe u posao vredan više od 500.000 evra

Povezano

Sve vesti