Zvezda postavlja video-bim za večeras!

Autor:

Fudbaleri prvaka Srbije će biti lišeni podrške navijača na stadionu, ali će, ipak, moći da ih čuju.

Zvezda postavlja video-bim za večeras! Foto: MN Press

Prvi duel poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Salcburga igra se večeras od 21.00 (prenos na TV Arena Sport 1), pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić zbog kazne UEFA.

Biće to veliki hendikep za crveno-bele, će igrači, ipak, moći da čuju pesmu svojih pristalica!

Rukovodstvo kluba odlučilo je da iza južne tribine, u blizini pomoćnih terena, postavi veliki video-bim, na kom će nekoliko hiljada ljudi moći da gleda utakmicu.

Dozvolu za takav potez dala je UEFA.

Tim povodom oglasili su se i najvatreniji navijači Crvene zvezde, koji su podršku igračima pred "meč decenije" već pružili na treningu u ponedeljak.

"Delije, danas od 20 časova se skupljamo između terena omladinske škole i pumpe, odakle ćemo zajedno gledati utakmicu na video bimu! To mesto je svega 200 metara od stadiona i ako nas bude kao juče na treningu, moći ćemo da damo podršku igračima. Sedenjem u kafiću ili kod kuće ne možemo pomoći igračima, ali masovnim dolaskom iza juga možemo itekako. Zato pozivamo ceo Beograd, unutrašnjost, da dođu svi, da se čujemo kao da smo na stadionu!".


Zanimljivo je da će navijači, iako neće biti na tribinama, morati da se ponašaju fer i korektno.

"Vrlo bitna stvar je da naš boravak tu ima istu težinu kao da smo unutar stadiona, pa zato nećemo koristiti pirotehniku i vodićemo računa da najbitnija stavka bude koliko ćemo se čuti. Oprezno, jer ovo se tretira kao da smo na stadionu! Vidimo se večeras da pomognemo koliko god možemo! Kad Delije, ako ne sad".

Revanš u Austriji je u sredu, 29. avgusta.

Povezano

Sve vesti