mondo.me

Sutomore: Ničim izazvan tukao mladiće iz Srbije?!

Autor:

Uhapšen osumnjičeni mladić iz Bara zbog prebijanja dvojice mladića iz Srbije u Sutomoru.

125
A- A A+

Policija, teambuilding, Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Službenici policije Centra bezbednosti Bar uhapsili su osumnjičenog da je počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

Devetnaestogodišnji V.P. (19) iz Bara uhapšen je zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede državljanima Srbije N.S. (19) i G.S. (19), saopšteno je iz Uprave policije.

Državljanin Srbije,  N.S. (19) iz Rume, kako je ranije objavljeno, u kritičnom je stanju od posledica povreda u incidentu koji se dogodio na sutomorskom šetalištu.

Evo kako ceo događaj opisuju iz Crnogorske policije:

“Dežurnu službu Centra bezbednosti Bar su danas iz barske Hitne pomoći obavestili da je kod njih u pratnji drugova, bez svesti, doveden N.S. (19) iz Rume. Drugovi N.S. su lekarima rekli da se on sam povredio, odnosno da je pao jer je navodno bio u alkoholisanom stanju. Zbog težine zadobijenih povreda on je upućen u Opštu bolnicu u Baru, a nakon toga na dalju hospitalizaciju u Klinički centar Crne Gore u Podgorici”, saopštili su iz Uprave policije.

Policajci su dolaskom na lice mesta i na osnovu prikupljenih dokaza i obaveštenja dobijenih od građana došla do saznanja da je reč o prikrivanju krivičnog dela.

G.S. (19) iz Rume, Republike Srbije, koji je poznanik oštećenog N.S, je takođe zadobio tešku telesnu povredu u vidu frakture vilice.Njemu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Baru.

Incident u Sutomoru, mladić iz Srbije kritično!

Slobode je lišen V.P. (19) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedena krivična dela. Tom prilikom su identifikovana još dva lica koja su bila u društvu osumnjičenog, Đ.S. (20) i J.M. (20), oba iz Bara, koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom.

Osumnjičeni V.P. je,jutros 05,15 časova u Sutomoru, kako se sumnja, bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na oštećenog G.S. i naneo mu teške telesne povrede u vidu frakture donje vilice. On je nakon toga, sumnja se, fizički nasrnuo na N.S kojem je zadao udarac na isti način u predelu glave. Oštećeni N.S. je tom prilikom od posledice udarca pao i udario glavom o betonsku podlogu, stoji u saopštenju Uprave policije.

Napadnuti mladići ovaj događaj nisu prijavili policiji, već su se vratili u smeštaj koji su iznajmili, da bi nakon nekoliko sati primetili da je oštećeni N.S. zapao u stanje tzv. kome, kada su ga odveli u bolnicu.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se V.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasliničko ponašanje, zaključuju u saopštenju Uprave policije.

Povezano

Sve vesti