Leskovac: Izrešetan mladić kod stadiona

Autor:

M. S. (26) teško je ranjen u pucnjavi u Leskovcu kod stadiona FK Dubočica. Operisan jutros u Nišu, stanje stabilno.

5
A- A A+

policija, stop policija, stop, ubistvo, nesreća, saobraćajna nesreća, policajci, policijska traka, ubistvo, smrt, poginuo, policija srbije, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Na njega je iz pištolja pucala nepoznata osoba. On je pogođen u ruku, grudi i leđa i zbog ozbiljnosti povreda prevezen je u KC Niš. Jutros je operisan i zdravstveno stanje mu je stabilno.

Sačekuša: Izrešetan u automobilu na Dušanovcu

Kako nezvanično saznajemo u paljbi od 15 metaka M.S. (26), tehničara bez zaposlenja, pogodila su sinoć sedam zrna. Tom prilikom je ubijen njegov pas terijer, s kojim je ovaj bio u šetnji stazom ispred parka.

Nakon ranjavanja on se dao u bekstvo u pravcu metalne kapije stadiona, koja mu je naverovatnije spasila život.

U prvom razgovoru sa istražnim organima rekao je da ne zna ko je i zašto pucao.

Portparol leskovačke Policijske uprave, Boban Zdravković, rekao je da je policija oko ponoći primila poziv da je jedna osoba povređena i da se sumnja da se radi o vatrenom oružju.

Direktor leskovačke Opšte bolnice je reka FoNetu da je povređeni mladić sa prostranim ranama odmah prevezen u mnišku bolnicu zbog metka koji mu se zadržao u grudima.

Kako se saznaje u izvorima bliskim istrazi mladić na koga je pucano je odranije poznat policiji.

U Leskovcu su se u protekloj godini dogodila dva ubistva iz vatrenog oružja i jedno ranjavanje, a policija još nije otkrila počinice.

Povezano

Sve vesti