MONDO/Agencije

Novo prebijanje u CG: Rusu slomljena butna kost

Nove vesti o fizičkim obračunima mladih na Crnogorskom primorju. Jedan Rus (17) zadobio je teške telesne povrede u tuči koja se pre dve noći dogodila na doku na Slovenskoj plaži, kada ga je pretukao vršnjak iz Budve.

39
A- A A+
budva crna gora more plaža Foto: MONDO/Gordana Bojanić

ladić je sa teškim prelomom butne kosti došao u stanicu Hitne pomoći Doma zdravlja, gde su mu lekari odmah ukazali pomoć i o svemu obavestili policiju.

Rus je, nezvanično, ispričao da je te noći otišao u provod i upoznao devojku iz Budve, sa kojom je bio u društvu. Navodno, njima se pridružio i mladić iz Budve, ali ubrzo je došlo do svađe dva vršnjaka oko devojke, pišu "Novosti".

Usledila je žestoka tuča, a Rus je ostao na doku da leži povređen. On nije znao da kaže ko je mladić koji mu je naneo teške povrede.

Sutomore: Ničim izazvan tukao mladiće iz Srbije?!

Inspektori su odmah otišli na mesto događaja, ali tamo nisu nikoga zatekli. Nakon što su uzeli izjave i od zaposlenih u okolnim lokalima i od devojke, policijski inspektori su uspeli da otkriju o kom se mladiću radi i on je juče priveden u stanicu policije.

Nezvanično, protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan.

Slučaj Vidak: SRS traži prekid diplomatskih odnosa

Pre nekoliko dana V.P. (19) iz Bara uhapšen je zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede državljanima Srbije N.S. (19) i G.S. (19). Državljanin Srbije, N.S. (19) iz Rume, kako je ranije objavljeno, u kritičnom je stanju od posledica povreda u incidentu koji se dogodio na sutomorskom šetalištu.

Povezano

Sve vesti