HOROSKOP

HOROSKOP: Ovi znakovi su rasipnici

Nemaju meru, ne znaju šta im je potrebno, a šta je višak, gledaju samo sebe i ne misle baš previše o budućnosti. Evo koji znaci Zodijaka najviše troše novac...

HOROSKOP: Ovi znakovi su rasipnici Foto: MONDO/Mario Milojević

Bik

Bik je hedonista koji nema meru. On voli da troši novac na sve i svašta, ali on ima uvek štek za razliku od drugih. On je od onih koji mogu reći da nemaju, ali će se sutra spakovati i otići na more. Kupiće stan, ali bar će znati da je pametno potrošen novac. Dosta ulažu u posao, u lepotu, ali im se sve što potroše brzo vrati pa nikad nisu u minusu.

Lav

Lav za sebe želi samo najbolje, pa će se rado častiti i odlaskom u neki novi restoran. Priuštiće sebi ekskluzivno putovanje ili posetiti neku daleku, egzotičnu zemlju. Čak i kad ne zarađuje mnogo novca, potrudiće se da to niko ne vidi. On uvek izgleda kao da ima mnogo novca i tako se i ponaša. 

Vaga

Ovaj znak voli šoping, voli da troši novac i ne gleda koliko troši, tako da se bez problema može svrstati u rasipnike. Vaga voli kozmetiku, lepu odeću, šminku. Na tome nikad ne štedi. Nekad će otići "u minus" samo da kupi ono što im se dopada, ali ko im može zameriti. One nose neke stvari po jednom samo, ali vole da imaju sve što je u trendu.

Strelac

Strelac nikako ne pazi na novac. On voli da troši, ne gleda ni na šta troši, samo mu je važno da ne štedi. Pre će raditi po ceo dan, nego da misli o novcu. On čašćava sve ljude oko sebe, hedonista je, voli da uživa i smatra da novac tome i služi. Uvek daje bakšiš svuda. Kupuje poklone bliskim ljudima i ne gleda na cenu. Iznervira se kad nešto ne može da priušti sebi. Najviše novca mu ode na zabavu ili nešto slično. 

Blizanci

Oni imaju danas puno novca, a sutra su već bankrot. Zato bi bilo dobro da nauče da štede. Tu su slični kao Strelčevi, hoće da uživaju, kao mala deca. Nemaju osećaj za novac. Neoprezni su, a ne vole ni da plaćaju račune na vreme. Ne zamaraju se previše oko troškova. Znaju kako da im neko pomogne, snađu se, pa retko upadaju u dugove. Oni uvek imaju rezervnu varijantu, za krize, jer su inteligentni. 

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.