mondo.rs

VIDEO: Korteo Delija ulicama Salcburga

Autor:

Austrijskim gradom odjekuje pesma navijača Crvene zvezde koji večeras od 21 čas biju bitku za Ligu šampiona.

14
A- A A+
Foto: MONDO

Crveno-beli Salcburg!

Više hiljada navijača Crvene zvezde pohrlilo je u Austriju kako bi svojim miljenicima pružilo podršku u borbi za Ligu šampiona, a od jutra na ulicama Salcburga odjekuje njihova pesma, i gotovo samo ona se čuje pred duel zakazan u 21 čas.


Kako javlja reporter MONDA sa lica mesta, navijača ima u gotovo svakom delu grada - odlično su raspoloženi, nema tenzija i incidenata, dok sve to prati policija.

Do početka utakmice ostalo je još oko tri sata, a vi ostanite uz naš portal pošto vas ovde očekuje tekstualni prenos meča Zvezde i Salcburga, fotografije, video-snimci, kao i prve izjave po okončanju istorijske utakmice.

Pogledajte šta smo zabeležili na ulicama!


DELIJE U SALCBURGUIzvor: MONDO


Na pešačkom mostu koji spaja novi i stari deo grada nasuprot navijačima nalaze se dva kordona policije koja ih upozorava da će uhapsiti svakoga ko zapali baklju ili upotrebi bilo šta od pirotehnike.
Zvezdini navijači, inače, okupljaju se na trgu Mocart plac i odatle bi trebalo da krenu ka Red bul areni, gde od 21. sat počinje meč između Crvene zvezde i Salcburga, prenosi Beta.

Policija je savetovala stanovnike Salcburga da nakon 17 sati ne izlaze na ulice, a vlasnicima lokalnih radnji da ih u tom periodu zatvore.

Pogledajte i šta su zabeleželile kolege iz Sport MTS.

Povezano

Sve vesti