• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje jubilarni Sea Dance festival

Izvor mondo.rs

Od četvrtka do nedelje, festival u Buljarici ugostiće imena kao što su Najl Rodžers, Van Gogh i mnogi drugi!

 Sea Dance festival 2018 Izvor: MONDO/Petar Stojanović
Izvor: MONDO/Petar Stojanović

Sve je spremno za pocetak petog, jubilarnog Sea Dance festivala cije ce kapije biti otvorene veceras od 19h za program sve do nedelje ujutro. Prvi posetioci pristigli su u kamp, kao i na prelepu plažu Buljarica kod Budve, a ljubitelji odlicnog provoda vec uživaju uz more u velikoj završnici letnje festivalske sezone koja ce, prikladno, proci u znaku toplog i suncanog vremena!

Povezane vesti


Program prve veceri, 30. avgusta, na glavnoj bini Main Stage Powered by Turisticka organizacija Budva pocinje oko 20 sati, a na novoj festivalskoj lokaciji nastupice beogradski kantautor Marko Louis, kao i jedan od najvecih rok bendova u regionu Van Gogh. Glavna zvezda veceri, jedan od najvecih producenata svih vremena Najl Rodžers i njegov bend Chic izaci ce na binu nešto nakon 23h i razgaliti publiku uz najvece svetske hitove poput "Le Freak", "Get Lucky", "I Want Your Love", "We Are Family", "Let’s Dance". Tu se žurka velikog otvaranja festivala ne završava. Nakon ponoci stiže belgijska superzvezda Lost Frequencies sa planetarnim hitovima "Crazy", "Beautiful life", "Reality", "Are You With Me", a odmah za njim kormilo ce preuzeti vlasnik megahita "Tuesday", turska DJ zvezda Burak Yeter. Nastup koji ce se pamtiti pripremio je i splitski hip-hoper Vojko V koji ce zarolati rime oko 4 sata ujutro, a publika ce prve zrake sunca docekati uz još jednog hip-hop genijalca Kreša Bengalku i kotorski tandem, domacine festivala WhoSee. Vatreno ce biti iste veceri i na No Sleep bini, gde ce uz regionalna i domaca klupska imena, nastupiti magovi francuske techno scene – sjajni Shlømo, Antigone, i Francois X koji ce u velikom maniru staviti tacku na prvu festivalsku noc. Još nekoliko bina bice smešteno na samoj plaži!

Na ovogodišnjem festivalu ocekuju nas brojni izvodaci, medu kojima su i Nina Kraviz, Dimitri Vegas&Like Mike, Paul Kalkbrenner, Alice Merton, Bajaga i Instruktori, Rambo Amadeus, Filatov&Karas, Hladno pivo, Bassivity Sound System, Marko Nastic, Sajsi MC, Dax J, Eagles&Butterflies, Sofia Rodina i mnogi drugi, ali i drugi nemuzicki sadržaji, a satnica samo sa muzickim programom dostupna je na sajtu festivala.

Trodnevnu ulaznicu za Sea Dance moguce je kupiti na kapijama festivala po redovnoj festivalskoj ceni od 40 evra. Cena dnevnih ulaznica iznosice 20 eura po danu, a ulaznica za kamp koštace 30 evra.

Vremenske prilike idealne

Najpoznatiji servisi koji se bave meteorološkom prognozom saglasni su u jednom – od 30. avgusta do 1. septembra posetioce Sea Dance festivala ocekuje toplo i suncano vreme bez padavina, savršeno za uživanje u nastupima najvecih muzickih zvezda tokom festivalskih dana i noci.

Sve informacije o programu ovogodišnjeg festivala, satnicu, mapu i detalje o petom Sea Danceu moguce je naci na sajtu. Sea Dance festival pridružio se porodici "zelenih" festivala u Crnoj Gori ucešcem u kampanji UNDP-a i Ministarstva održivog razvoja i turizma "Smanji svoj karbonski otisak. Jazz on, Greenly". Zeleni muzicki festivali širom Evrope postaju norma i radi se na stvaranju ekološki održive festivalske industrije. Cilj je smanjiti kolicinu otpada u festivalskim kampovima, postici visoku stopu recikliranja otpada, podici svest i nivo znanja o klimatskim promenama i zaštiti životne sredine i promovisati zelene vidove transporta.



Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE