"Ne mogu da živim takav život..."

Autor:

Dženifer Lorens ne krije da voli da jede, ali dodaje da to ima svoju cenu!

12
A- A A+

Glumica Dženifer Lorens je neverovatno otvorena i iskrena u intrevjuima, a poznata je i po tome što ima malo drugačiji stav prema hrani od većine zvezda. Tačnije, za razliku od mnogih drugih zvezda, ona često u intervjuima naglašava da je gladna.

U nedavnom intervjuu za "Vog" rekla je da "ne voli ljudi koji govore 'radim samo ovo' ili 'jedem samo ovo'. Ja jedem sve. Nemam nikakav striktan režim ishrane: kada mi se jede parče pice, pojedem parče pice".

Međutim, ona iskreno priznaje i da to ima svoju cenu.

"Vežbam više nego što bi trebalo jer imam zacrtano kako želim da izgledam i način na kojim želim da izgledam u svojoj odeći. Fotografišu me i kada to ne tražim, tako da to dodaje pritisak da da izgledam i da se osećam najbolje. Lakše mi je da se više potrudim u teretani nego da budem u fazonu: 'Ne, ne mogu to da jedem'", rekla je Dženifer.

Ona inače trenira sa trenerom Kitom Ričom, a radi kardio treninge i pilates, pritom koristeći samo svoju težinu kao otpor.

Naravno, činjenica je da nikakv trening ne može da nadomesti lošu ishranu, ali svi znamo i da niskokalorijske dijete nisu dugoročno održive.

Ovo inače nije prvi put da je Dženifer rekla kako "ne može da živi takav život", misleći na izgladnjivanje, što je upravo ono što rade mnoge poznate ličnosti.

Povezano

Sve vesti