Ubistvo investitora: Progovorio sin osumnjičene

Autor:

M. S., čija je majka S. S. u nedelju usmrtila Z. T. (59), za "Novosti" kaže: "Zahtevao je da mu preda plac i kuću u kojoj živimo kako bi on zidao nove zgrade".

67
A- A A+
pištolj, pucnjava, oružje, ubistvo Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac


"Moja majka nikada u životu nije ni mrava zgazila. Ali posle silnih pretnji i straha u kojem je živela, rešila je da se oslobodi stega. Uzela je moj pištolj za koji imam dozvolu i dok sam spavao pucala je u investitora koji joj je godinama zagorčavao život. Pretio je da će je prebiti i ubiti ukoliko mu ne preda plac i kuću u kojoj živimo, kako bi on zidao nove zgrade!", izjavio je M.S.

S.S. (70) je pre dva dana u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 356, sa više hitaca iz pištolja, usmrtila Z. T.(59), poznatog beogradskog investitora.

Ubistvo su snimile nadzorne kamere sa kuće nedaleko od mesta gde se ono dogodilo, a pomoću kojih je utvrđen identitet S. S., kao i svi drugi detalji nemilog događaja.

SNIMCI MUP-a: UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ

Izvor: TanjugM.S. tvrdi da se njegova majka i ubijeni nisu sudski sporili oko placa i kuće, osim što ga je on mnogo želeo, a ona nije htela da mu preda. Takođe, kaže da nakon počinjenog zločina S.S. nije pobegla. Vratila se u kuću, a M.S. je probudio njen jauk.

"Predala se policiji bez opiranja", kaže M.S.

Krvava drama u Beogradu: Tri metka zbog placa


"Novosti" su u ponedeljak proverile priču M. S. i iz Prvog tužilaštva u Beogradu potvrđeno je da se kod njih vodi krivični postupak protiv Z.T. zbog falsifikovanja isprava i gradnje bez građevinske dozvole.

Za neka druga dela postupak protiv investitora vodi se i u Drugom, kao i u Višem tužilaštvu. Reč je o falsifikovanju isprava, ugrožavanju sigurnosti, prinudama, iznudama... Ipak, nikada nije osuđivan.

S.S. je u ponedeljak saslušana u Višem javnom tužilaštvu, ali odbranu nije iznosila. Tužilaštvo je predložilo da joj se odredi pritvor kako ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila delo i zbog uznemirenja javnosti.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti