Zvezda spremila povlastice za LŠ članovima kluba

Autor:

Prodaja ulaznica za članove počinje u četvrtak, a crveno-beli su spremili i nekoliko povoljnosti za sve sa članskom kartom kluba.

14
A- A A+
delije, fkcz Foto: MN Press

Redovna prodaja ulaznica za utakmice Crvene zvezde u Ligi šampiona koje će igrati kod kuće protiv Napolija, Liverpula i Pari Sen Žermena počinje u utorak, 11. septembra, a članovi kluba moći će već od četvrtka, 6. septembra, da dođu do karata.

Klub je odlučio da nema besplatnih ulaznica za mečeve Lige šampiona, ali vlasnici sezonskih karata imaju popust od 50% prilikom kupovine paketa za pomenute tri utakmice. Obavezno je da na blagajnu dođu sa članskom i ličnom kartom.

Posebno važno je istaći da svi članovi sa važećim članarinama, što podrazumeva i junior članove koji su učlanjeni posle odluke kluba da ta članarina bude besplatna, imaju pravo na dva paketa uzlanica po punoj ceni, za tribinu prema spostvenoj želji. To znači da vlasnici sezonskih ulaznica, pošto su istovremeno i članovi mogu kupiti jedan paket upola cene (akonto seznoske ulaznice) i još dva paketa po punoj ceni (akonto članstva).

PRENOSI NA ARENI SPORT

Sve utakmice Crvene zvezde u Ligi šampiona, kao i druge mečeve elitnog takmičenja, po običaju ćete moći da gledate na kanalima TV Arena Sport.

Zvezda zove članove: Hoćemo pun stadion!


Zato je na uvid obavezno poneti i člansku i sezonsku kartu, kao i lični dokument.

Od četvrtka će i svi oni koji su dali krv u akciji "Crveno-bela krv" moći da zamene svoje vaučere za ulaznice za južnu tribinu našeg stadiona.

Takođe, FK Crvena zvezda odlučio je i da nagradi one koji su dolazili da gledaju utakmice u domaćem prvenstvu, a nemaju članske karte tako što će im u ponedeljak, 10. septembra, omogućiti da kupe paket za Ligu šampiona. Za to je potrebno da na uvid prilože sačuvanu ulaznicu sa neke od superligaških utakmica sa "Marakane" od ove sezone, navodi se između ostalog u obaveštenju na klupskom sajtu.

Prodaja paketa za Ligu šampiona putem interneta počinje u ponedeljak, a redovna prodaja karata u utorak, 11. septembra, kao što smo i najavili.

Takođe, klub napominje da svi moraju imati ulaznice, pa i deca, odnosno i najmlađi zvezdaši koji budu došli na utakmicu.

Radno vreme blagajni na stadionu "Rajko Mitić" je svim danima od 10 do 18 časova.

RASPORED UTAKMICA

CENE PAKETA ULAZNICA SU:

Sever i jug: 7.500 dinara.
Istok: 15.000 dinara.
Zapad bočno: 15.000 dinara.
Zapad centar: 18.000 dinara.

Povezano

Sve vesti