• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medija festival u Rovinju: Fudbal i iznenađenja

Izvor mondo.rs

Najbolji hrvatski trener Zlatko Dalić i popularni belgijski duo 2manydjs učestvovaće na 11. Weekend Media Festival u Rovinju.

 Weekend Media Festival Rovinj 2018. Izvor: MONDO/Predrag Vujić
Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Kad je hrvatska fudbalska reprezentacija ušla u finale Svetskog prvenstva u Rusiji, Hrvatska je postala jedan od najtraženijih pojmova na Google, objavljeno je milion članaka u kojima se spominje Hrvatska i ostvareno je više od 60 milijardi impresija.

Na dan finala objavljeno je više od milion tvitova koji su uključivali reč Hrvatska. Za samo mesec dana reprezentacija Hrvatske i njen selektor Zlatko Dalić tako su, osim postizanja sportskog megauspeha, odradili i istorijsku promociju Hrvatske.

Dalić je danas najavljen kao specijalni gost tradicionalnog Weekend Media Festivalu u Rovinju (od 20. do 23. septembra), a saopšteno je i da će "otkriti nepoznate detalje iz Rusije" i govoriti o tome šta je, iz njegovog ugla, drugo mesto na Svetskom prvenstvu donelo Hrvatskoj.

Biće još mnogo zanimljivih panela.

Jedan od njih je svakako i onaj o legalizaciji marihuane u medicinske svrhe, što je Hrvatska već učinila.

Za predstavnike medija posebno će interesantan biti panel "New world order: Kako proizvoditi sadržaj za digitalno doba" o digitalnim medijima.

Ovaj panel će okupiti predstavnike medija koji će govoriti o tome koje su to specifičnosti proizvodnje i distribucije sadržaja u digitalu.

Jedna od novina je uvođenje klinaca-predavača, odnosno osoba mlađih od 18 godina, koji će na panelu "Na mladima svet ostaje (kada o tome stariji donesu odluku)" pružiti svoje viđenje društva, medija, preduzetništva i mnogih drugih pitanja.

Jedna od novosti ovogodišnjeg Weekenda je dolazak svetski muzičkih imena u Rovinj. Belgijski duo 2manydjs zadužen je da razmrda goste festivala, a džez orkestar HRT-aće odati počast kantautoru Oliveru Dragojeviću i kraljici soula Areti Frenklin.

I ove godine, glavni sponzor i pouzdan partner Festival aje Adris grupa, koja od samih početaka
podržava Weekend Media Festival.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image