VIDEO: Redovi i radovi na "Marakani"

Autor:

Crvena zvezda počela prodaju ulaznica za utakmice Lige šampiona, a paralelno sa tim radi se na renoviranju stadiona.

27
A- A A+
rajko mitić, spomenik, crvena zvezda Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbalski klub Crvena zvezda počeo je u četvrtak prodaju kompleta ulaznica za utakmice Lige šampiona protiv Napolija, Liverpula i Pari Sen Žermena, koje će biti igrane u Beogradu 18. septembra, 6. novembra i 11. decembra.

Sve utakmice Crvene zvezde u Ligi šampiona, kao i druge duele, moći ćete da gledate na kanalima TV Arena Sport.

Prednost pri kupovini imaju vlasnici sezonskih ulaznica i članovi kluba, kao i učesnici akcije dobrovoljnog davanja krvi, dok će svi ostali na blagajnu stadiona Rajko Mitić moći da dođu od utorka, kada počne redovna prodaja.

Nekoliko stotina ljudi bilo je ispred stadiona i pre nego što su blagajne otvorene u 10 časova, a prodaja će trajati do 18.00.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda


Paralelno sa redovima zbog ulaznica, gužva na "Marakani" ovih dana je i zbog radova na zapadnoj tribini. Da bi bili ispunjeni uslovi UEFA koji se odnose na organizaciju utakmice Lige šampiona, bilo je potrebno renovirati zapadnu tribinu, odnosno VIP ložu i prostorije marketinga.U intervjuu za MONDO (koji ćete uskoro moći da čitate na našem portalu), operativni direktor crveno-belih Stefan Pantović rekao je da su u klubu bili iznenađeni kolika je razlika u zahtevima UEFA za organizaciju utakmica Lige šampiona i Lige Evrope, ali i da će sve biti spremno za prvo kolo i dolazak Napolija, 18. septembra.

Povezano

Sve vesti