POČELO JE! (FOTO, VIDEO, ANKETA)

Autor:

PEDESET duša u rijaliti borbi do juna SLEDEĆE GODINE!

124
A- A A+
zadruga,kija,kija kockar,željko mitrović Foto: MONDO, Goran Sivački

Izvolite u "Imaginarijum", dugonajavljivani rijaliti koji će još duže trajati!

Uz zvuke pesme Frenka Sinatre "I did it my way" Željko Mitrović je gondolom uplovio u rijaliti šou Zadrugu i drugu sezonu.

Statue, sarkofazi i svašta nešto!

U sklopu ovog kompleksa, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka vlasnik je spojio i tri epohe - početak 16, 20, i 21. veka, a ceo projekat koštao je 18.000.000 evra. U jednom delu kompleksa nalazi se prostorija u kojoj će se okupljati učesnici rijalitija, a u centru se nalazi sarkofag - "grobnica svih prevaziđenih i preminulih TV formata", rekao je Željko Mitrović.

Ukoliko vam se poslednjih dana čitajući vesti o "potencijalnim učesnicima" učinilo da se ni prva sezona nije završila - niste mnogo pogrešili: U novoj sezoni, baš kao i u staroj, su Luna Đogani, Miljana Kulić, Lepi Mića, Zorica Marković, Bora Santana... isti oni oni koje ste gledali do pre dva meseca!

Nešto je novo - u drugoj sezoni Pinkovog rijalitija, nazvanog Imaginarijum, gledaćete rekordan "broj učesnika po rijalitiju"!

Pogledajte kako sada izgleda Zadruga:

KOLIKO plaćate Luni?!

Pre početka Zadruge objavljen je kompletan spisak učesnika - od "zvučnih imena" tu su Nadežda Biljić, učesnica prošle sezone Zadruge i zvezda Internet klipa "gde su mi gaće", potom učesik Velikog Brata i rijalitija Parovi Branislav Radonić Brendon, učesnica Zadruge Mina Vrbaški, još jedan učesnik Zadruge Slobodan Batjarević Cobe, ponovo zadrugar Bora Santana, učesnica Parova Aleksandra Subotić i njen partner i rijaliti učesnik David Dragojević, zvezde Velikog Brata Dragutin Giba Vasić, Miroslav Mika Vasić, Rada Vasić, Rade Vasić, još jedan učesnik prve sezone Bane Čolak, nekadašnja učesnica Parova Zerina Hećo, farmerka Suzana Perović, dobro poznata Luna Đogani, porodilja i rijaliti učesnica Miljana Kulić, njena mama Marija Kulić, Lepi Mića, Zorica Marković, starleta Stanija Dobrojević i mnooogi drugi!

Najjača starleta!

"I idem po duplu krunu", rekla je starleta Stanija Dobrojević koja je prva ušla u rijaliti i rekla da je njen kec u rukavu to što je "najjači rijaliti igrač i što ima veliku armiju"

Da li će svi ući večeras ili ćemo ih "dopraćati i ispraćati" u mesecima pred nama, videćemo kako veče, koje je počelo plovidbom s pobednicom prve sezone Kijom Kockar, bude odmicalo!

"Zgazićemo BOLEST zvanu RIJALITI!"

Dakle, dosta poznatih faca, od kojih je većina postala poznata pre samo nekoliko meseci - učešćem u prvoj sezoni istog rijalitija, ali i mnogo, možda i previše "budućih zvezda i zvezdica" (ili jednostavnije - ljudi koji misle da je super pojaviti se na televiziji).

Tu su i dve porodice - Vasić, koju ste gledali u Velikom Bratu i Kulić - novopečena mama Miljana sa sinom i majkom.

Drama voditeljke Zadruge

"Ponavljači" ovog i prethodnih rijalitija, poznate i nepoznate face, boriće se za glavnu nagradu do JUNA 2019. godine kada je finale rijalitija!

Zavirite u Zadrugu:

Izvor: MONDO

Svi oni obećavaju da će pokazati svoje "pravo lice" (pošto su u prethodnim rijalitijima i prošloj sezoni Zadruge koja je trajala DESET MESECI to uspeli da sakriju) i da očekujete neočekivano. Da im verujemo ili tipujemo da nas već sutra čeka prva svađa, eventualno prva romansa druge sezone?

Dok nas oni ne iznenade, recite nam:


Povezano

Sve vesti