mondo.rs,Milutin Vujičić

Krstajić: Dosta priče! Matić: Ne pitajte mene...

Selektor bez odgovora na poruke Milivojevića i Nastasića. Nemanja Matić kaže da "on nije osoba za razgovor" o narušenoj atmosferi.

Krstajić: Dosta priče! Matić: Ne pitajte mene... Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Fudbalska reprezentacija Srbije zatvorila je jedan ciklus i počela drugi načinom koji je neretko krasio - skandalima.

Svetsko prvenstvo u Rusiji ni ovog septembra nije bila do kraja ispričana priča, jer je pomoćnik Mladena Krstajića Milan Obradović nedavno rekao da je Luka Milivojević pokušao u Rusiji puč u korist svog menadžera Falija Ramadanija. Selektor "orlova" je rekao u ponedeljak u Pazovi da stoji iza izjave svog asistenta, a skrajnuti Milivojević je reagovao oštro, porukom da selektor laže.

Stoga, reprezentacija nije (najblaže rečeno) u lepom ambijentu otišla u Litvaniju, gde će u petak u 20.45 časova početi učešće u novom takmičenju, UEFA Ligi nacija.

Selektor Krstajić je na stadionu u Viljnusu izašao pred novinare prvi put od Milivojevićeve optužbe i poruke Matije Nastasića da do daljeg ne želi da sarađuje sa aktuelnim šefom struke "orlova".

"Mislim da smo dosta pričali o nefudbalskim stvarima", rekao je Krstajić, odbacivši razgovor o tome.

"Možda ih je bilo previše, važno je da se okrenemo sledećim utakmicama. Mi smo u takvom poslu i moramo da se nosimo s tim. Pričao ja jedno i sutra izašlo nešto drugo, ja ne mogu da utičem na to", dodao je on.

Upitan da konkretno odgovori na optužbe Milivojevića i Nastasića, Krstajić je odabrao da ćuti.

"Ne, koncentrisan sam na utakmicu".

Na pitanje da li se lično promenio od burne konferencije u Pazovi, selektor je odgovorio odrično.

"Ništa se nije promenilo, mi smo javne ličnosti i nosimo se s tim".

Ni Nemanja Matić, jedan od lidera reprezentacije, nije hteo da govori o narušenoj atmosferi.

"Naravno da o tim stvarima treba pričati, ali bojim se da ja nisam prava osoba sa kojom možete na tu temu da razgovarate", bio je komentar jednog od trojice igrača koje je Krstajić nazvao "jedinim nezanimljivim reprezentativcima Srbije".

Povezano

Sve vesti