mondo.rs

Surovi fanovi: "Ovo je jezivo, ti si ga ubila"

Autor:

Obožavaoci nedavno preminulog repera za smrt krive njegovu bivšu devojku, Arijanu Grande. Pevačica se isključila sa društvenih mreža zbog uznemiravanja.

Mladi reper Mek Miler (26) pronađen je mrtav u svom domu u Kaliforniji. Iako autopsija još uvek nije urađena, istražitelji sumnjaju da se Miler predozirao.

Američki reper se predozirao?

Arijana i Mek su bili u vezi šest godina, a raskinuli su pre nekoliko meseci. Pevačica je ubrzo našla novog dečka, komičara Pita Dejvidsona.

Njihova veza je za kratko vreme postala ozbiljna, pa je Dejvidson već nakon samo dve nedelje odlučio da istetovira inicijale njenog imena kod palca, kao i Arijanin zaštitni znak u vidu zečijih ušiju iza levog uva, a pričalo se i da je zaprosio.

Novi dečko - mentalni bolesnik (VIDEO)

Za to vreme, Miler je radio na svom novom albumu, ali se odao i porocima. Kada je pre nekoliko meseci, Miler pijan udario u zaštitnu ogradu i pobegao, Arijanu su napali kako je upravo ona kriva što mu je toliko teško i što toliko pije.

Pevačica je tada izjavila da mu ona nije "ni majka, ni bebisiterka", ali da joj je stalo do Meka i da je stalno podržavala njegovu trezvenost.

"To što krivite mene da sam ja odgovorna za njegova sra*a je veliki problem", napisala je pevačica, objasnivši da je reper svoje poroke imao pod kontrolom dok su bili zajedno.

Sada, dan nakon njegove smrti, Arijanini profili na društvenim mrežama su zatrpani pretnjama i uvredama.

"Ovo je jezivo, ti si ga ubila", "Nadam se da će se Pit ubiti kada i njega ostaviš", "Hej, da si ostala s njim, možda bi još uvek bio živ", "Mogla si da mu spaseš život"...

Ona se isključila sa društvenih mreža, kako se ne bi dodatno uznemirila.

Neko je na Twitteru napisao: "Otrovno je to što mislite da jedna mlada žena treba nekoga da spašava. Niko ne zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Ovo što pišete je surovo".

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.