DA LI JE MOGUĆE: Zarada od "Zadruge" 85.000 evra?!

Autor:

Starleta važi za jednu od najplaćenijih rijaliti učesnica.

DA LI JE MOGUĆE: Zarada od "Zadruge" 85.000 evra?! Foto: Mondo/Goran Sivački

Stanija Dobrojević dogovorila odličan honorar u rijalitiju koji se emituje na Pinku.

Ona će u Zadruzi, ukoliko ne bude novčano kažnjavana nedeljno zarađivati dve hiljade evra, što znači da, prenose tabloidi, ima priliku da zaradi čak 85.000 evra do kraja rijalitija!

Iako se starleta trudila da animira publiku snimajući singlove, njena muzička karijera se nije nastavila. Zato je odlučila da ode u Ameriku i tamo radi različite poslove. Ni to navodno nije najbolje išlo, pa je odlučila da prihvati ponudu da učestvuje u rijalitiju i vrati se u Srbiju.

Boravak u Zadruzi će joj doneti ozbiljnu zaradu, pa se procenjuje da će starleta, ukoliko ostane 43 nedelje Imaginarijumu, uzeti čak 85 hiljada evra.

Ko uzima najviše para?

"Kurir" saznaje da Stanija ipak nije najplaćenija učesnica Mitrovićevog rijalitija, već Luna Đogani, koja se pogodila za tri hiljade evra nedeljno! Miljana Kulić koja je u Zadruzi sa bebom nedeljno će uzimati koliko i Stanija.

Stanija se u javnosti prvi put pojavila 2012. godine. Tada je u "Survivor" zaradila 15 hiljada evra, a nakon toga je ušla na "Farmu 4" u kojoj je zaradila 30.000 evra.

U šestoj sezoni seoskog rijalitija starleta je zaradila još 50 hiljada. I ako sada ostane do kraja u Zadruzi, njen ukupan prihod od učešća u rijalitijima biće neverovatnih 180 hiljada evra!

Povezano

Sve vesti