UŽAS od filma, svaka čast! (VIDEO)

Autor:

Prošlo je 40 godina od kako je Lori srela Majkla - kritičari su opisali susret!

Džejmi Li Kertis vratila se u kultni horor serijal "Noć veštica" nakon četrdeset godina i velike želje da ponovo sretne Majkla Majersa.

Sinoć je bioskopska publika bila u prilici premijerno da vidi ovaj susret na filmskom festivalu u Torontu i evo kakvi su utisci!

BIRALI STE: ON je najstrašniji horor lik!

Prvo da spomenemo da se na ovaj susret čekalo 40 godina - od originala Džona Karpentera i da se u ovom filmu priča nadovezuje upravo na taj film - svi ostali nastavci koji su vas plašili narednih godina, ovde jednostavno ne postoje.

Izvor: YouTube/Universal Pictures

"Fanovi neće biti razočarani - reditelj Dejvid Gordon Grin je napravio alarmantno brutalan film i strašnog čoveka koji uništava sve na svom putu. Tu je 'Noć veštica' najuspešnija - učinila je da Majk Majers ponovo postane strašan. Maskirani ubica je oličenje nečoveka - on ne samo da ubija ljude, on ih uništava. Glave su smrskane, noževi zariveni, lobanje izgažene... prethodni nastavci su bili nasini, ali ne ovako brutalni. Neprijatno za gledanje, baš kako bi i trebalo da bude", piše filmski sajt Slahh News.

Da li ćete gledati?

Tagovi:

Povezano

Sve vesti