mondo.rs

VIDEO: Novakov gest o kom se govori

Autor:

To je prijatelj, to je rival. Huane Martine del Potro, svaka ti čast!

Dirljive scene na kraju finala US Opena.

S jedne strane Novak Đoković se radovao trećem trofeju na Flešing Medouzu, 14. grend slem tituli u karijeri. S druge, Huan Martin del Potro nije mogao da sakrije suze. Jecao je kao malo dete pored terena.

Sampras uhvaćen, sledi Nadal: Opet je NAJJAČI!


Videvši da je pobeđeni rival izuzetno tužan, Đoković mu je prišao i pružio prijateljski zagrljaj i reči utehe. Puno se pričalo o prijateljstvu Srbina i Argentinca, a ovaj put smo imali priliku da to vidimo i na delu, a posebno u izjavio koju je Delpo dao prilikom dedele priznanja.

"Nije mi lako da govorim. Srećan sam što sam igrao finale protiv ovog neverovatnog igrača, ikone sporta, ali i mog velikog prijatelja, koga obožavam da gledam kako osvaja titule. Nije mi lako što sam izgubio. Nikada nisam želeo da odustanem zbog mojih velikih problema. Želeo sam da sve to rešim i uspeo sam posle devet godina. Ovo je moj omiljeni turnir, došao sam do finala. Ovo je značajan turnir za mene i nadam se da ću ga osvojiti", rekao je Huan Martin del Porto.Majstore, svaka ti čast. I bez trofeja ti si veliki šampion!

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.