mondo.rs

Ibrahimović: Idemoooo, Nole!

Autor:

Nekako je postala tradicija da navijači na gren slem turnirima nisu Noletova "ekipa". Međutim, ako pogledamo reakcije koje su stigle preko društvenih mreža...

Na rasprodatom "Artur Eš" stadion u Njujorku u noći između nedelje i ponedeljka odlučivalo se o novom šampionu US opena za šta je bio rezervisan i "prajm tajm" na američkoj televiziji.

Meč između Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra sa tribina pratilo je 23.000 gledalaca, kao i milioni ljudi širom sveta, a među njima je i jedan od trenutno najpopularnijih fudbalera na svetu, poreklom sa naših prostora – Zlatan Ibrahimovic.

/još tvitova poznatih/

Nekako je postala tradicija da navijači na gren slem turnirima nisu Noletova "ekipa". Međutim, naš teniser je godinama naučio da odoleva zvižducima sa tribina, povremeno fanatičnom navijanju za najveće rivale s druge strane mreže, u čemu je US open bio najočigledniji primer.Njih dvojica su prijatelji godinama, Ibra je bio domaćin Noletu dok je igrao za Milan, omiljeni italijanski klub našeg tenisera, dok je srpski as uvek rado čuvao mesta u svojim boksovima na turnirima širom sveta.

O tome je i to prilično otvoreno, tokom sinoć završenog 138. njujorškog "mejdžora", govorila i legendarna Martina Navratilova, tražeći poštovanje za igrača kakav je Đoković.

Međutim, ono što mu je povremeno uskraćeno na terenu, naročito kada igra u Njujorku i Londonu, Noleta "sačeka" kada se završe ceremonije, fotografisanja, press konferencije i istezanje, odnosno kada u svlačionici uključi telefon i prelista poruke na društvenim mrežama gde ima prilično jaku "ekipu".

Prethodne noći ga je u borbi za 14. gren slem titulu, između ostalih, podržavo i jedan od trenutno najpopularnijih fudbalera na svetu, zvezda Los Anđeles Galaksija. 

Povezano

Sve vesti