Kako da uspavate bebu za dva minuta

Autor:

Medicinska sestra iz Vijetnama otkrila trik i oduševila mame!

Sve mame znaju da je ponekad prava muka uspavati bebu, posebno na početku. Upravo zbog toga na tržištu postoje razna vibrirajuća sedišta, specijalni dušeci i slične stvari koje bi navodno trebalo da pomognu da beba bolje spava.

Ali, očito da postoji lakši način da brzo uspavate bebu i da one bolje spava, a potreban vam je samo - peški. Medicinska sestra iz Vijetnama Le Ti An je na Facebook podelila video u kojem je pokazala kako najbrže uspavati bebu, a na tome joj je zahvalno više od 16 miliona roditelja širom sveta.

Za nešto manje od dva minuta, koliko traje video, ova supermama uspavljuje bebu u tri laka koraka.

1. korak

Uzmite peškir, koji je otprilike dimenzija 120x60 centimetara i urolajte ga. Neka peškir bude mekan i čist.

2. korak

Obucite bebi udobnu odeću za spavanje, okrenite je na bok. Peškir stavite između bebinih nogu i napravite ceo krug oko deteta, tako da deo peškira bude i ispod vrata, da podržava bebinu glavu.

Tako savijen peškir trebalo bi da bude iznad bebine desne ruke, a ispod leve – tako da praktično "zagrli" peškir dok leži na strani.

3. korak

Kada namestite bebu u ovaj položaj, uverite se da ste dobro namestili peški i da je bebi udobrno. Pomazite je po leđima i gledajte kako će brzo da utone u san.

Pogledajte kako sve to izgleda na snimku: 

Povezano

Sve vesti