Od rijaliti zvezde do pevačice broj 1 u Srbiji

Autor:

Pobednica rijaliti programa "Zadruga" objavila do sada dve numere. Prva je u kratkom roku postala veliki letnji hit, a s drugom Kija Kockar "tuče" jednog Rastu, Severinu....

Pobednica prve sezone Mitrovićevog šoua "Zadruga", ruši rekorde popularnosti. Čim je uzela nagradu u ruke, Kija Kockar je uz pomoć tima "koji ne maši", snimila dva hita. Prvi je uradila u kolaboraciji s Ministarkama, koji joj je doneo zaista dosta novca.

Srpski tabloidi su pisali da je Kija za jedno veče u nekom klubu u Crnoj Gori uzimala i do četiri hiljade evra!

DA LI JE MOGUĆE? Zarađuje hiljade evra po nastupu!

Zapita se čovek, koliko onda zarađuje jedna Severina, Maya Berović ili Rasta po nastupu, ako tamo neka rijaliti zvezda, odnosno bivša stjuardesa uzima toliko!

Kad smo već kod gorespomenutih izvođača, primetićemo da je hitmejker Rasta objavio pesmu "Limun" dva dana pre nego što je Kija svoj "Potpis". I za sada oboje imaju isti broj pregleda. Nešto preko 2.5 miliona.

Severina je pesmu sa Jala Bratom pustila "u promet" pre nešto više od mesec dana i za sada ima samo preko devet miliona, što znači da će je pobednica Zadruge sigurno prestići za koji dan.

Ovde nije u pitanju odnos kvaliteta pesama, jer ako ih preslušate, shvatićete da zvuče slično.

Ovde je pitanje kako je Kija Kockar danas broj jedan u trendigu na YouTubu i kako je uspela preko noći da osvoji toliku publiku?!

Mnogi sa srpske estrade su bili mišljenja da će joj popularnost naglo opasti po završetku rijalitija i da sa onim glasom teško da će moći da napravi pevačku karijeru.

Ima mnogo onih koji dele mišljenje Mire Škorić i Jelene Karleuše, da nikada neće moći da je nazovu koleginicom, jer je "sramota da neka tamo rijaliti zvezda bude pevačica", dok je "mala od skandala" uporedila sa dadiljom svojih kćerki.

Da li estrada strahuje i da li je ova bara zaista prepuna krokodila?

U anketi nam kažite šta mislite o Kijinom pevanju.


Povezano

Sve vesti