Dan kada je svet saznao za Pekam! (KVIZ)

Autor:

Na današnji dan pre mnogo, mnogo godina, emitovana je prva epizoda serije "Mućke". Zavirite i u izgubljenu epizodu!

Pre skoro četiri decenije, svet je upoznao Dereka, Rodnija i Deku Trotera, junake koji su "Mućke" učinili jednom od najurnebesnijih serija koje su dospele na male ekrane.

Prvu avanturu braće Troter "Big brother" videli smo pre 37 godina, i momentalno zavoleli malenog kokni trgovca Delboja, blentavog brata Rodnija i divnog Deku Trotera.

Ne zaboravimo Trigera, Bojsija i Marlin, ujka Alberta, Denzela... sve one koji su doprineli da "Mućke" postanu to što jesu - apsolutna ludnica i četiri decenije kasnije.

Razlog su scenario Džona Salivana, ali i gluma Dejvida Džejsona i Nikolasa Lindhursta - možete li da zamislite bilo kod drugog glumca na svetu koji, opraštajući se od vas viče "bonžur"? Teško.

U to ime - "Delboje, ti ne znaš francuski, još se mučiš i s engleskim":

Izvor: YouTube/Rodney Rude

Najsmešnije scene sa Dejvom, pardon, Rodnijem (VIDEO)

Ukupno je emitovano 64 epizode, plus 16 specijala, o avanturama braće iz siromašnog Pekama koji se na svaki mogući način trude da se "izvuku" sa pijace i postanu milioneri.

Nedavno je pronađena izgubljena serija "Mućki", koja će biti emitovana na televiziji. Zavirite u nju i stan u "Pekamu" s glumcem Dejvidom Džejsonom:

Izvor: YouTube/SWNS TV

Malo smo vas podsetili, a sad da vas vidimo - rešite KVIZ!

Povezano

Sve vesti