mondo.rs

"Cardi B bi mogla da umre"

Autor:

Reperka progovorila o sukobu sa mlađom kolegincom koja je pre neki dan gađala cipelom.

0
A- A A+

Cardi B je na zabavi nakon Nedelje mode napala Niki Minaž cipelom, ali je na sreću promašila. O napadu se mlađa reperka već oglasila, objasnivši da svađa između njih dve tinja veće neko vreme i da nakon uvreda koje joj je Minažova uputila, nije mogla da se smiri.

"Pustila sam te da pričaš gluposti o meni. Pustila sam da lažeš o meni. Pretila si ljudima iz industrije da ćeš prestati da radiš s njima, ukoliko ih vidiš da rade s mnom. To sam ti već spomenula nekoliko puta tokom naših susreta i uvek si se pravila luda. Ali ne mogu da ostanem pribrana kada mi spominješ dete i kada komentarišeš kakva sam majka i moje sposobnosti da brinem o kćerki. Naporno sam radila i stigla daleko da bih sada dopustila da se neko zeza s mojim uspehom. Ti samo laješ, a ne ujedaš. Zapravo si pi*kica! A to čak nije ni zabavno", napisala je Cardi B na Instagramu.

Minažova je u početku ćutala i nije se oglašavala, ali nakon ovoga je ipak morala nešto da kaže.

Voli da tuče cipelom!

"Stidim se zbog toga kako smo izgledale tokom svađe. Pre neko veče bila sam deo nečeg ponižavajućeg. Nikada nisam ništa ružno rekla za nečije dete i zaista nije u redu da mi se nešto tako pripisuje. Nisam uopšte spominjala Cardi B u kontekstu roditeljstva. Baš me briga za to. Ja ne pravim takve gluposti, a nju će neko ubiti ako nastavi ovako da se ponaša".

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.