mondo.rs

MNOGO JE VAŽNO: Svi za život malog Dukija!

Autor:

Priključite se akciji prikupljanja pomoći za malog Dušana Teodorovića kome je ostalo vrlo malo vremena za operaciju i spasavanje života!

20
A- A A+

  FK Partizan nastavlja akciju pomoći četvorogodišnjem Dušanu Todoroviću, kome se vratio tumor - neuroblastom i kojem je preostalo manje od sedam dana, kako bi započeo terapiju u Španiji za koju je potrebno 200.000 evra.

Kako bi novac bio što brže prikupljen FK Partizan je odlučio da prihod od prodaje ulaznica za vanredno kolo Superlige (odložena utakmica) Partizan - FK Rad, koja se igra u sredu, 19. septembra u 17 časova, donira za Dušanovo lečenje.

Partizan je pozvao sve navijače ovog kluba, ali  sve ljude dobre volje, bez obzira na klupsku pripadnost, da kupe ulaznicu za ovu utakmicu, jer je ovo "ulaznica za Dukijev život".

Upućen je i apel svim društveno odgovornim kompanijama da se priključe ovoj akciji i da kupovinom karata za zaposlene ili direktnom donacijom, pokažu solidarnost prema dečaku kojem nije ostalo mnogo vremena. 

Cena karata: jug 250 dinara, istok/zapad 450 din, lože 3000 dinara.

Karte možete kupiti:

- online prodaja preko sajta www.ticketline.rs

- Tiketlajn (Bulevar Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigrup bolnice)) radno vreme: radnim danima 9-18 časova, subotom 10-16 časova; 

- Tiketlajn prodajno mesto TC Stadion Voždovac - infopult, Zaplanjska 32, radno vreme svakim danom 10-22 časova;

- Sve zainteresovane firme mogu poslati upit za kupovinu na mejl office@ticketline.rs

- Rezervacija ulaznica moguća je preko sajta www.ticketline.rs ili putem telefona na broj 011/2030570 

– Uplatu rezevisanih ulaznica moguća je i na tekući račun, instrukcije za uplatu možete naći na sajtu www.ticketline.rs

Dušanu možete pomoći i slanjem SMS poruke (potrebno je uneti proizvoljni karakter) na 5757 (100 dinara) ili uplatama na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.