Vujadin Savić ZNA kako da gledate Zvezdu u LŠ

Autor:

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić posetio je jednu od mts poslovnica. Sa razlogom. Pogledajte i saznajte kako možete da gledate Zvezdu u Ligi šampiona!

Vujadin Savić ZNA kako da gledate Zvezdu u LŠ Foto: MN Press

Navijači Crvene zvezde opsedaju blagajne kluba u nadi da će uspeti da kupe ulaznice (najpre paket, potom pojedinačne) za mečeve u grupnoj fazi Lige šampiona.

Danas je objavljeno da je RASPRODAT paket ulaznica (za sve tri utakmice u Beogradu - Napoli, Liverpul, Pari Sen-Žermen), a da će u prodaju biti pušten tek manji kontigent pojedinalnih ulaznica pred svaku utakmicu.

Vi koji niste uspeli da dođete do ulaznica, a mala je šansa da ćete uspeti i do pojedinačnih, jer je interesovanje veliko, ne očajavajte.

Jer... i dalje postoji mogućnost da gledate svoj klub, zahvaljujući mts TV i Areni sport, koja će jedina prenositi mečeve Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Sudbina je htela da Zvezda pri svom povratku u evropsku elitu odigra meč sa Napolijem, timom sa juga Italije, zemlje u kojoj je ostvarila svoj najveći uspeh u istoriji, kada je 1991. godine postala prvak Evrope.

Redovi ispred stadiona "Rajko Mitić" na dan kada su puštene u prodaju karte za utakmice Lige šampiona najbolje govore o nezapamćenom interesovanju navijača.

Svi oni koji ne uspeju da dođu do ovog vrednog parčeta papira mogu da budu bezbrižni. Istorijski meč Crvene zvezde u najboljem evropskom takmičenju mogu da gledaju ekskluzivno na Areni sport 18. septembra.

Ako nemate kartu za utakmicu, opredelite se za mts TV do 20. septembra, jer je u ponudi najbolji fudbal koji ćete moći da gledate četiri meseca besplatno. 

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić posetio je jednu od mts poslovnica kako bi potpisao novi ugovor! O kakvom ugovoru je reč? Pogledajte u prilogu

Izvor: mts

Povezano

Sve vesti