Dao mi je otkaz preko menadžera!

Saša Popović o izmeni u žiriju takmičenja Zvezde Granda

Dao mi je otkaz preko menadžera! Foto: Mondo/Goran Sivački

Nova sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda samo što nije počela, a među dobro poznatim licima u žiriju, nema onog Ace Lukasa.

Mediji su pisali da je razlog odlaska jednog od najpopularnijeg člana žirija sukob s Jelenom Karleušom, što je više od onoga što zna prvi čovek Granda Saša Popović.

"Aca me nikada nije pozvao i rekao zašto neće biti u žiriju. Pozvao me je njegov menadžer i rekao da on više neće biti deo projekta Zvezde Granda", rekao je Popović "Informeru" i dodao da je poziv stigao tri dana pred početak snimanja nove sezone.

O odluci da dovede Đorđa Davida u Grand?

"On je oduvek bio opozicija Grandu - govorio je da to nije dobro za muziku, da te zvezde koje mi pratimo nisu prave zvezde. Sada ćemo da vidimo kako če on te kandidate koji se opredele za njega spremiti i kako on vidi buduću zvezdu", rekao je Popović "Kuriru"

Popović je bio u kontaktu s Lukasom prethodna dva meseca i pevač mu je u svakom razgovoru tvrdio da ga "neće ispaliti" i da računa na njega da će biti u žiriju. Kasnije je "podmetnuo" menadžera da zove Popovića i saopšti odluku o odlasku.

"Inače, Lukasa svi volimo privatno i možda će biti u žiriju sledeće sezone", rekao je Popović.

Povezano

Sve vesti