Srpske manekenke na ruskom "dejting" sajtu

Autor:

Slike dve manekenke iz Niša osvanule su na jednom ruskom sajtu za "bračno posredovanje". "Ništa mi ne preostaje nego da tužim", rekao MONDU vlasnik modne agencije

Slike dve manekenke iz Niša, koje rade za agenciju "SNOB" osvanule na ruskom sajtu za bračno posredovanje "DonnaDate" bez njihove dozvole.

Vlasnik agencije Milan Rakić je nedugo nakon što je saznao za skandal kontaktirao administratore sajta, koji su mu rekli da im je slike poslao "čovek iz Niške banje", koji je potom čak organizovao i čet na Internetu preko kojeg su muškarci iz celog sveta mogli da razgovaraju "s lepoticama sa sajta".

MONDO je kontaktirao vlasnika modne agencije koji nam je rekao da "za sad nije preuzeo nikakve korake".

"Slučaj još nisam prijavio policiji, a po svemu sudeći moraću samo da tužim onog koji je dostavio slike za objavu. Ništa drugo mi ne preostaje. Što se tiče devojaka čije su slike objavljene, jedna od njih ne daje više da se objavljuju njene slike ni u agenciji zbog porodice, prijatelja... Dosta devojaka se iščlanilo iz agencije zbog ovog skandala", rekao je vlasnik agencije SNOB Milan Rakić.

Što se tiče samog sajta na kojem se nalaze slike naših devojka Rakić kaže: "sajt je zabranjen u Srbji, ali svi drugi mogu da gledaju", kao i da su sada njihove slike povučene. "Sramota je šta ljudi rade - očigledno je da mogu da stave bilo čije slike na sajt za poslovnu pratnnju - vaše, članova vaše porodice...".

Povezano

Sve vesti