"Da je umesto mene našao nekog skota..." (FOTO)

Autor:

Pevačica Jelena Karleuša o braku s fudbalerom Duškom Tošićem

Pevačica Jelena Karleuša je tokom Mundijala u Rusiji izjavila da njen suprug Duško Tošić "najbolje igra kada ga ona iznervira", pa je dala sve od sebe da to i učini objavljivanjem golišavih fotki s trobojkom.

Sada u intervjuu magazinu "Story" Jelena otkriva i u kojoj meri je njena karijera uticala na razvoj njegove:

Bože pravde, gola Jelena!

"Iza svakog uspešnog muškarca mora da stoji jaka žena. Bar u nekom momentu i segmentu života. Duško je sa mnom bukvalno odrastao iz dečkića u ozbiljnog muškarca, jer je imao 21 godinu kad smo počeli. Da je pored njega bio skot koji ga je vukao na pogrešnu stranu i ka lošim izborima, danas bi mnogo toga bilo drugačije. Žene su gospodari muških života, to je tako i to nisam ja izmislila niti sam jedina. Mi smo majke i svojim muškarcima, ma koliko to čudno zvučalo", rekla je pevačica magazinu "Story".

Reprezentativac i igrač kineskog Guangdžou Evergrandea, rekao je da je "Jelena bila uz njega i na početku, kada je bilo teško".

"Bila je tu i kada se nije znalo šta život nosi. Volela me je u svim fazama života i verovala u mene, čak i kad ja nisam. Ona je suprotno od njene slike u javnosti. Vatrena kad treba, ali privatno dosta povučena, divna je majka, voli životinje i ljude, sve bi dala što ima da pomogne drugima. I najlepša je bez šminke!", rekao je Tošić.

Povezano

Sve vesti