mondo.rs

"Nije u šoldima sve", ali i "Ni u šest komada"

Autor:

Oštri komentari hrvatske javnosti na debakl vicešampiona sveta od Španije, ali i poruke Dejana Lovrena, kojem su poručivali svašta zbog "saveta medijima".

11
A- A A+

Između ljubavi do mržnje, ima tako maloooo...

Pre samo mesec, dva, hrvatski fudbaleri, koji su postali vicešampioni sveta, bili su heroji nacije, bogovi... već danas ih spuštaju u blato zbog debakla od Španije (0:6) u Ligi nacija.

Iako ih mediji u Hrvatskoj nisu razapeli, naravno bilo je kritika, ali ne i teških i kataklizmičnih ocena i zaključaka, tamošnju javnost posebno je iritirala pisana izjava, odnosno stav fudbalera Liverpula i reprezentacije Dejana Lovrena, koji nije učestvovao u blamaži u Elčeu zbog povrede.

 On je na svom Instagram profilu, između ostalog, poručio medijima da "razmisle pre pljuvanja, ako uopšte imaju mozga".

Komentari čitalaca na raznim hrvatskim sajtovima uglavnom su vrlo negativno usmereni prema Lovrenu, a mnogi poručuju i njemu i fudbalerima da zovu sad Marka Perkovića-Tomsona, poznatog po tome što veliča ustaše i ustaški pokret u svojim pesmama, da im peva.

Jedan od čitalaca portala Index.hr, podsetio je i na pesmu "Nije u šoldima (novcu) sve" koju su hrvatski fudbaleri besomučno ponavljali tokom Mundijala i tokom slavlja po povratku iz Rusije.

"Nije u šoldima sve...

Sad uzmite Iphone u ruke pa puštajte onog krezubog Tupsona i kreveljite se šaljući poruke maloumnim mlatimudanima kojii su urlikali do ludila a vi nakrcali love pune džepove.

Nije u šest komada sve".

Drugi je napisao:

"Po vašoj igri ne pljujem ni onda, ni danas, ni sutra. Bravo za sve! Kad pustite Tomsona, pljujem vam u facu. Moralni štakori".

Pa treći: "Krkane Bosanski moš ti imat love na 'kamaru' al' kulture ni pameti nećeš nikad. Mentalni doseg tvog mozga i ostalih krkana su Tupson, srpske i hrvatske cajkuše".

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.