Najbolja uloga do sada? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Kritičari smatraju da je ovaj horor film "izvukao najbolje" iz Nikolasa Kejdža.

Nakon brojnih negativnih vesti o njegovom bankrotu ili sinu koji je imao problema sa alkoholom i policijom, konačno imamo vest u kojoj je Nikolas Kejdž uradio nešto vredno hvale - odigrao možda najbolju ulogu u svojoj karijeri, smatraju strani kritičari koji su premijerno pogledali njegov najnoviji horor triler film "Mandy".

 "Atmosfera misterioznog horor trilera 'Mandy' pokazala je jedinstvene talente Nikolasa Kejdža i njegov enigmatični intenzitet čiji je finalni efekat fantastičan. Ovo je najbolji film Oskarovca još od 'Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans'", napisao je jedan od kritičara i dodao da su kadrovi sa Kejdžom i njegova gluma fenomenalni.

Nikolas tumači lik Reda Milera koji živi sa ženom Mendi u divljini. Njihov idilični život koji se odvija u 1983. godini biva prekinut kada Mendi ubije lider zločinačke sekte i tako šalje Reda na nasilnu odiseju osvete.

Nikolas Kejdž: Bio sam ljut, bahat, loš

Film je pohvaljen kao jedno od retkih odličnih horor dela u poslednje vreme i nazvan "audiovizuelnim čudom", a svi se slažu da je najbolji deo način na koji je Kejdž izneo bes i nesreću lika kojeg tumači.

Ono kad je Kejdž došao na audiciju u helankama

Pogledajte trejler:

Izvor: YouTube/Movieclips Indie

Povezano

Sve vesti