Google ukida svoju mejl aplikaciju!

Autor:

Malo je reći da smo šokirani!

10
A- A A+

Već u matu 2019. godine Google Inbox by GMail prestaće da postoji - Google je odlučio da ga ukine i povuče sa Apple i Android tržišta.

Inbox by GMail je bio, prema našem dugogodišnjem iskustvu, veoma uspešan mejl “eksperiment“, koji je zaista promenio način na koji koristimo mejlove. Voleli smo prostran izgled, dodatke u mejlovima, koji su se lako videli i pokretali čak i bez ulaska u mejl, mogućnosti rada s mejlom, koje GMail ne nudi, a posebno odeljak Putovanja, u kojem smo na jednom mestu uvek nalazili baš sve informacije vezane za putovanja - od vremena i “kapije“ leta, do karata i svih mejlova u vezi sa svakim od putovanja.

Nažalost, Google je odlučio da je dosta eksperimentisanja i da će nastaviti da pruža podršku i dalje razvija samo GMail, što je prava šteta!

Izvor: Google.

Neke od opcija Inbox-a će do marta biti uključene u GMail aplikacije za Android i Apple uređaje, a u martu će se ukinuti svaka podrška i razvoj aplikacije Inbox by GMail. Za sada nema podataka o tome da li će korisnici, koji vole aplikaciju i dalje moći da je preuzmu i koriste bez ažuriranja, ako to budu želeli.

Nadamo se da će to biti slučaj, jer Inbox je preuzet samo na Android platformi više od 10 miliona puta! Inbox za Android dostupan je OVDE, za iOS ga preuzmeite ODAVDE.

Kakva su vaša Inbox iskustva, da li ste ga koristili?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Povezano

Sve vesti