Snimila zlostavljanje holivudskog predatora VIDEO

Autor:

Pogledajte snimak Harvija Vajnstina i devojke koja je došla kod njega na poslovni sastanak i koju je par sati kasnije silovao

Harvija Vajnstina je optužilo na desetine žena za seksualno uznemiravanje, primoravanje na oralni seks i silovanje.

Producent je u maju ove godine optužen za silovanje, seksualno zlostavljanje, kriminalni seksualni akt i nedolično ponašanje u slučajevima koji se tiču dve žene.

Sada je jedna od žrtvi objavila snimak na kojem se vidi "kako zlostavlja Harvi Vajnstin".

SkyNews je emitovao snimak iz 2011. godine na kojem se vidi kako holivudski producent nedolično dodiruje Melisu Tompson na poslovnom sastanku.

Izvor: YouTube/SkyNews

Tompsonova se sastala s Vajnstinom u njegovoj kompaniji, kako bi mu iznela poslovnu ideju, čiju je prezentaciju imala na laptopu na kojem je bila uključena kamera.

Grljenje, komentari "ti si vrela", samo su neki od zabeleženih trenutaka sa sastanka.

Snimak počinje tako što Vajnstin govori osoblju u drugoj prostoriji da ga ne uznemiravaju. Tada pruža ruku Melisi, ali umesto da se rukuje kreće da je grli i mazi po leđima gore-dole. "Ovo je lepo, hajde da nastavimo", kaže on dok je mazi.

Kasnije, kada je Melisa sela, on ju je upitao: "Da li mi je dozvoljeno da flertujem s tobom", a onda mu odgovara: "Videćemo, možda malo".

Melisa je medijima dostavljajući snimak rekla da je mislila da neće biti sama s Vajnstinom na sastanku, već je očekivala marketinški tim.

Kasnije te večeri su se ponovo videli, i ovog puta je sastanku trebalo da prisustvuje tim, ali je Vajnstin opet bio sam i silovao Melisu.

Povezano

Sve vesti