"Ceo svet me godinama zlostavlja!"

Autor:

Kajli Džener otvoreno je govorila o svom detinjstvu i problemima koje je imala zbog toga što je član najpoznatije porodice na svetu.

Kajli Džener, koja je inače nedavno proglašena najmlađom "self-made" milionerkom, na Snapchat-u je objavila video u kojem je rekla da je ceo svet "zlostavlja" od kada je bila devetogodišnje dete.

Sada ima 21 godinu, ali kada je njihov porodični rijaliti šou počeo da se emituje bila je dete.

U videu koji je objavljen na Snapchat-u njene reči se pojavljuju na ekranu do tiho govori: "Polovina vas misli da sam čudna. Druga polovina misli da sam zabavna. Ali, ja sam žrtva nasilja od kada sam imala devet godina. Nekad imam utisak da me ceo svet zlostavlja".

U videu su prikazani neki trenuci kada Kajli plače, isečeni iz rijalitija.

"Mislim, mislim da sam na sjajan način sve to podnela. Nasilnici su svuda. Zato želim da kažem svima koje neko maltretira, važno je samo vaše mišljenje i nikada se ne menjajte".

Džener, koja je ranije ove godine na svet donela ćerkicu Stormi, na kraju videa dodaje: "Ne želim da se samosažaljevam, nemojte da izvrćete stvari. Ovo je za sve one koje neko maltertira, da znate da niste sami. Laku noć, širite ljubav", poručila je.

Kajli Džener je i ranije govorilao verbalnom nasilju koje je doživljavala kao tinejdžerka, i otkrila da ju je to inspirisalo da napravi svoju kolekciju šminku, koja joj je donela stotine miliona zarade.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti