Odbio je Spartak, sledi li povratak u Čelsi?

Autor:

Iako je delovalo kao "gotova stvar", Džon Teri se, ipak, neće preseliti u Moskvu.

1
A- A A+

Načelan dogovor je bio postignu, obavljeni lekarski pregledi, ali je usledio preokret. Džon Teri, ipak, neće potpisati jednogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve.

Iako je delovalo da je sve spremno da nekadašnji kapiten Čelsija zaigra za Moskovljanje, on je iznenadio javnost objavnom na Instagramu.

"Zahvalio bih se Spartaku i poželeo klubu i njegovim navijačima mnogo sreće u nastavku sezone. To je vrlo ambiciozan klub i bio sam impresioniran njihovim profesionalizmom. U dogovoru sa porodicom, ipak, odlučio sam da odlazak u Moskvu nije pravi potez u ovom momentu", napisao je Teri.

Iskusnom štoperu je po završetku prošle sezone istekao ugovor sa drugoligašem Aston Vilom, a pošto ima 37 godina, očekivalo se da će posle toga i završiti igračku karijeru. Vest o odlasku u Spartak bila je veliko iznenađenje, međutim, engleski mediji pišu da će Teri ipak u penziju.

Navodno ima ponudu Čelsija da počne da se bavi trenerskim poslom kao jedan od pomoćnika Mauricija Sarija u prvom timu kluba u kojem je i proveo najveći i najuspešniji deo karijere.

Povezano

Sve vesti