Frka zbog novog iPhone telefona - zašto kasni?

Autor:

Novi iPhone izgleda nije ni prošao testiranje i odobrenje regulatornih komisija.

10
A- A A+

LCD model iPhone uređaja, koji je novi “osnovni“ iPhone model ili “iPhone za narod“, iPhone XR, nije prošao FCC odobrenje i testiranje i izgleda da će kasniti s dolaskom na tržište. Ovo je objavila PhoneArena, pozivajući se na svoje pouzdane izvore, ne navodeći konkretne razloge zbog čega iPhone XR još uvek nije testiran i odobren za prodaju.

I dok postoji mogućnost da su testovi FCC-a već sad u toku i da će odobrenje stići uskoro, moguće je odlaganje dolaska, kao i da je proizvodni proces izazvao probleme“, navodi PhoneArena i spekuliše da bi “notch“, odnosno ekran oko njega mogao da bude problem. Navodno, na mestu spoja ekrana i “notch-a“ dolazi do “isijavanja svetlosti“, koja osvetljava ekran, što ne bi smelo da se događa.

Šta je sve Apple izmislio na iPhone premijeri

Pročitajte i ovo: Cena je, naravno, viša, iPhone XS Max do 1.649 €

I dok je sve ovo samo priča bez zvanične potvrde, stoji činjenica da je Apple najavio iPhone XR u prodaji tek krajem oktobra, dok će naručivanje krenuti mesec dana nakon početka naručivanja iPhone XS i iPhone XS Max modela, koji će u prodaji biti već 21. septembra.

Ako čekate iPhone XR - strpite se još neko vreme, jer ako telefon kasni sa regulatornim obavezama u SAD, verovatna je ista situacija i u drugim delovima sveta, pa i u Evropi.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: Apple

Tagovi:

Povezano

Sve vesti