Taksista vozi za malog Duleta! Pošaljite SMS!!!

Taksista Stefan iz Novog Sada uključio se u akciju prikupljanja novčanih sredstava za dečaka Dušana Todorovića, kome je hitno potrebna operacija kako bi živeo. Pošaljite SMS na broj 5757!

34
A- A A+

  Ovaj novosadski taksista je odlučio da danas ne naplaćuje nijednu vožnju - dovoljno je da uđete u njegov automobil i da pošaljete poruku na 5757 i time ste isplatili vožnju.

Stefan je pozvao svoje kolege da učine isto.

“Voleo bih ovo da se razglasi, jer ima među vašim pratiocima i dosta taksista… Kao što sam i ja. Danas svaku voznju koju budem imao, biće namenjena za Dukijevo lečenje, umesto što neko meni plati vožnju da bih ja danas imao da jedem, neka pošalje poruku na 5757. Meni jedan takav dan ništa neće značiti, a njemu će mnogo", rekao je Stefan za portal nsuzivo.rs.

Četvorogodišnjem Dušanu Todoroviću se vratio tumor - neuroblastom i prema proceni lekara preostalo mu je vrlo malo vremena kako bi započeo terapiju u Španiji za koju je potrebno 200.000 evra.

Sav prihod od prodatih karata za superligašku utakmicu Partizana i Rada biće uplaćen u svrhu Dušanovog lečenja, a i vi možete da pomognete ako pošaljete SMS na broj 5757.

Takođe, omogućene su i uplate na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

Povezano

Sve vesti