Pomozimo svi: Novi Sportski bazar za obolelu decu

Autor:

U petak, 28. septembra, na Dorćol Placu biće održan treći "Sportski bazar" Humanitarne organizacije "Zajedno za život" Jovana Simića, koji će okupiti veliki broj sportista i javnih ličnosti

0
A- A A+
sportski bazar Foto: MONDO/Predrag Vujić

Jovan Simić već dva puta uspešno je organizovao sportske bazare na kojima su sakupljena novčana sredstva za pomoć obolelim mališanima.

Osnivač humanitarne organizacije "Zajedno za život" organizaovaće još jedan, 28. septembra na Dorćol Placu, na kojem će učestvovali brojni sportisti - košarkaši Partizana i Crvene zvezde, fudbaleri Voždovca, predstavnici KSS, FSS i Olimpijskog komiteta Srbije, ali i srpski automobilsta Dušan Borković, koji će posetiocima uz humanitarnu donaciju omogućiti da isprobaju simulator vožnje, kao i proslavljeni vaterpolisti.

I ove godine na "Sportskom bazaru" učestvovaće i javne ličnosti - Zoran Kesić, popularni trojac iz serije "Državni posao", Prljavi inspektor Blaža, rok kritičar Petar Janjatović, pisac Slaviša Pavlović...

Sva novčana sredstva prikupljena od prodaje sportske opreme i rekvizita biće usmerena organizaciji "Zajedno za život" koja već godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama. Humanitarna organizacija Jovana Simića za godinu dana postojanja već je donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece.

Na "Sportskom bazaru" premijerno će biti prikazan video za kampanju "Superheroj" u kojem je učestvovao srpski košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica, a koji će imati za cilj da pojasni ljudima kako se vrlo lako mogu priključiti humanitarnoj organizaciji, postati nečiji superheroji i promeniti život porodicama čija su deca u procesu lečenja.

Povezano

Sve vesti