Ubistvo investitora: pojavio se snimak

Pojedini mediji u Srbiji objavili su snimak nedavnog ubistva investitora u Beogradu. Snimak je sa bezbednosnih kamera. Na snimku se vidi kako osumnjičena S.S. u investitora, sa kojim je bila u svađi, ispaljuje tri hica.

163
A- A A+

Jedno od ubistava koje je izazvalo veliku pažnju javnosti dogodilo se početkom septembra u Beogradu.

Beograđanka S. S. (70) ubila je iz pištolja investitora Z. T. (59) a povod je bila svađa oko parcele, odnosno, prema rečima njenog sina, odbijanja da tom investitoru prodaju plac kako bi on gradio objekat.

Ubistvo su snimile nadzorne kamere sa kuće nedaleko od mesta gde se ono dogodilo, a pomoću kojih je utvrđen identitet S. S., kao i svi drugi detalji ovog ubistva.

Pojedini mediji danas su objavili snimke sa bezbednosnih kamera, na kojima se vidi kako S.S. iz torbe vadi pištolj i puca u grudi investitora, a potom ispaljuje još dva hica dok on ranjen leži na zemlji.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Sin osumnjičene je medijima rekao da se njegova majka i ubijeni investitor nisu sudski sporili oko placa i kuće, osim što ga je on mnogo želeo, a ona nije htela da mu preda. Rekao je i da ona, posle počinjenog zločina, nije pobegla, već se vratila u kuću i predala se policiji bez opiranja.

Izvor: Tanjug

"Večernje Novosti" su potom proverile priču sina osumnjičene i iz Prvog tužilaštva u Beogradu potvrđeno je da se kod njih vodi krivični postupak protiv Z.T. zbog falsifikovanja isprava i gradnje bez građevinske dozvole. 

Za neka druga dela postupak protiv investitora vodi se i u Drugom, kao i u Višem tužilaštvu. Reč je o falsifikovanju isprava, ugrožavanju sigurnosti, prinudama, iznudama... Ipak, nikada nije osuđivan.

S.S. je po privođenju saslušana u Višem javnom tužilaštvu, ali odbranu nije iznosila. Tužilaštvo je predložilo da joj se odredi pritvor kako ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila delo i zbog uznemirenja javnosti.

O ovom slučaju oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističući da je stvoren ambijent da se "slave ubice" i "pokreću se peticije za ženu koja je hladnokrvno upucala čoveka".

"Ne znam je l' ste videli taj snimak? To je jezivo, jezivo. Hladnokrvo upucala nevinog čoveka, pa ste izmislili priču da je to investitor koji je progonio, pa je baba rešila da uzme pravdu u svoje ruke. Živela baba. I sad se smejete. A ja vas pitam - da li biste isto to govorili da je vaš otac ili bilo čiji otac ubijen na taj način? Hoćete da vam iznesem dosije da vam kažem šta je sve ta baba radila u životu, koga je sve pokušala da ubije u životu?", rekao je Vučić.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.