SMS parafira novi ugovor, bez izlazne klauzule!

Autor:

Sergej Milinković-Savić produžiće saradnju sa Lacijom, a predsednik kluba Klaudio Lotito igraće glavnu ulogu u njegovom transferu, kada do njega dođe

3
A- A A+

Sergej Milinković-Savić ovog leta je veoma "tražena roba".

Za srpskog reprezentativca raspitivali su se Mančester junajted, Pari sen Žermen, Juventus, Real Madrid… Pričalo se da su Laciju nudili ogromne novce za njegov transfer (pominjala se cifra i od 150 miliona evra), ali Milinković-Savić nije promenio sredinu.

I neće!

Prema pisanju "Korijere dela sport" srpski fudbaler potpisaće narednih dana novi ugovor sa Lacijom, do 2023. godine, odnosno godinu dana duži od sadašnjeg.

Prema tom novom ugovoru Milinković-Savić bi trebalo da zarađuje tri miliona evra po sezoni, ne računajući bonuse, čime bi postao najplaćeniji igrač Lacija od kada je predsednik Klaudio Lotito.

Ali to nije sve.

U tom ugovoru neće stajati klauzula, ukoliko neki klub bude želeo da ga dovede pre isteka ugovora.

Prvi čovek Lacija odlučio je da izostavi cifru za koju igrač može da napusti klub, već će o tome odlučivati on.

Italijanski list piše da će Lotito biti taj koji će pregovarati sa zainteresovanim stranama i "trgovati" oko toga koliko vredi srpski reprezentativac u trenutku kada neki klub zvanično pošalje ponudu.

Očekuje se Sergej Milinković-Savić potpiše novi ugovor najkasnije do kraja meseca, odnosno pre derbija sa Romom, 29. septembra u 7. Kolu Serije A.

Povezano

Sve vesti