mondo.rs

Spremite se za jesen!

Autor:

Leto je na izmaku, ako planirate malo da "osvežite" garderobu i spremite se za jesen, evo šta bi trebalo da potražite.

Ove sezone, biće vam potreban…

… detalj sa animal printom

Ali, ne preterujte. Haljina sa uzorkom leoparda ili zmije nije dobra ideja. Da ne biste bacili novac, neka to budu detalji. Cipele, kaiš, možda tašna ili rukavice.

… tanji vuneni džemper

Trikotaža je sjajan izbor za jesen, meka i topla, lepo prati liniju tela, i kao da vas grli kad počnu vetrovi.

Dobro je što haljinu ili tanji vuneni džemper možete da kombinujete na različite načine, uz teksas jaknu, mantil, kožnu jaknu, u zavisnosti od raspoloženja.

… gležnjače

Prelazak iz sandala i espadrila u "prave" čizme može da bude "traumatičan". Zato je neka dobra duša izmislila gležnjače. Sjajne uz uže pantalone ili farmerke, još bolje uz pensil suknju ili haljinu do ispod kolena - jedan par biće vam neophodan ove jeseni.

… mantil

Ako imate više od 20 godina, sasvim sigurno imate klasičan bež mantil do kolena. Ako nemate… ne znate šta propuštate. Ne postoji komad garderobe iz ove kategorije "za preko" koji je korisniji i isplativiji. Zato ne bi bilo loše da, ako planirate kupovinu, sačekate malo, da uštedite dovoljno da sebi možete da kupite stvarno kvalitetan, neki koji će vam stajati kao da je šiven po vašoj meri, ili da sačekate zimska sniženja.

I ne ludujte sa bojama. Bež, ili svetlosivi su najmudriji izbor.

… midi haljina

Ovo je takođe jedan od ključnih odevnih komada za jesen. Ne samo da haljine generalno pojednostavljuju donošenje odluke o tome šta ćete da obučete, nego nekako zadrže dašak leta čak i kad se dani skrate, a vreme pokvari.

Ako nemate naviku da nosite haljine i mislite da su farmerke ili pantalone toplije i zgodnije, napravite mali eksperiment. Kupite jednu haljinu, i nosite je. Posle drugog, trećeg puta… shvatićete koliko vam je život postao udobniji i jednostavniji. I koliko ste odjednom ženstveniji.

U ovome su muškarci sve sličniji ženama

Tagovi:

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.