Jokan već preboleo poraz: Stidljivi smo...

Autor:

Slaviša Jokanović nekoliko puta ponovio da njega zanima već naredna utakmica i da igrači moraju da zaborave poraz od Sitija.

Prvo veliko gostovanje za Slavišu Jokanovića u Premijer ligi i - poraz!

Šampion Engleske demonstrirao je kvalitet i lako savladao ekipu tek pristiglu iz Čempionšipa, a za trijumf Sitija pobrinuli su se Liroj Sane, David Silva i Rahim Sterling, dok Fulam prvi put od početka sezone nije postigao gol (3:0).

Bili su do sada tim koji uživa u posedu lopte, ali drugačije je kada dođete na "Etihad".

Razlike u kvalitetu bio je svestan i Slaviša Jokanović koji nije mnogo kritikovao svoje igrače više puta ponovivši da je Mančester siti ipak "nivo iznad", te da njega i njegove igrače treba da zanima već sledeća utakmica u Premijer ligi.

"Počeli smo oba poluvremena s primljenim golom... Rezultat je realan, a ako niste perfektni ovde - teško je igrati s Sitijem", rekao je Jokanović i dao zanimljivu opasku.

"Igrali su veoma dobro, dok smo mi igrali stidljivo!".

Bilo je mnogo mladih igrača u sastavu Fulama i to je bilo uočljivo. Ušli su u meč s previše respekta, poštovanje rivala ih je "vezalo" i zaledilo.

"Nismo uspeli da im naštetimo kako smo hteli... Bilo je momenata kada smo imali posed lopte, ali ništa od toga nismo uspeli da iskoristimo na pravi način. Mislimo već na naredni meč u Premijer ligi, a znate i sami da nije lako igrati na Etihadu. Moramo da prihvatimo razliku između dva tima i fokusiramo se na sledeći meč", dodao je Jokanović.

U dosadašnjem delu Premijer lige, Fulam je osvojio 4 boda.

U narednom kolu igraju protiv Votforda, pred svojim navijačima.

Povezano

Sve vesti