"Obeznanila sam se, a on se uvukao u moj krevet"

Autor:

Lili Alen opisala zlostavljanje i otkrila ko joj je pomogao da se reši zavisnosti od alkohola.

Lili Alen trenutno promoviše svoju autobiografiju, u kojoj je otkrila mnoštvo detalja iz svog života, koji do sada nisu bili poznati.

Pevačica, mama dve devojčice, ranije je otkrila da je uoči razvoda angažovala dame iz eskort servisa i plaćala im za intimne odnose, jer je bila "ranjiva i zbunjena".

"Plaćala sam im, ne stidim se"

Sada je za "Gardijan" pričala o svom alkoholizmu, ali i opasnim situacijama u kojima se nalazila.

"Na jednoj zabavi, obeznanila sam se od pića. Taj čovek iz izdavačke kuće mi je rekao da odem da odspavam. Probudila sam se, i shvatila da sam gola, da je on takođe go i da se trlja uz mene. Pokušao je da me siluje. Otrgla sam se, pokupila stvari i pobegla. Osećala sam stid, bes, sramotu, izdaju," napisala je Lili.

"Mužu sam pisala čekove, ali nismo spavali zajedno"

Ona je u intervjuu otkrila i da je krivila sebe, jer je previše pila i stavila se u situaciju da ne može da vodi računa o svojoj bezbednosti. Dodala je i da je konačno prestala da pije kada je intervenisao Kris Martin iz grupe Coldplay.

"Nismo bili bliski, ali me je viđao po raznim događajima, uvek pijanu. Poslao mi je poruku – ne, Lili, ovo nisi ti. Ne vidim te tako. Ne želim da spavam sa tobom, već mi je stalo do tebe. Povezao me je sa svojom terapeutkinjom. Tada sam shvatila da imam ozbiljan problem," rekla je Lili i dodala da će pevaču zauvek biti zahvalna zbog toga.

Povezano

Sve vesti